Ti is látjátok a két csíkot?
Tegnap muszály voltam elmondani a férjemnek és sajnos nem pont úgy ahogy gondoltam. Tegnap este elkezdtem pecsételően vérezni. Bementünk az ügyeletre és ott a doki megnyugtatott hogy nincs semmi baj. A petezsák most 9.5mm-es volt. Nagyon megkönnyebbültem.
Ma egész nap nem volt semmi, hazajöttem a munkából és lepihentem pár órára. Arra keltem fel hogy picit, nem élesen hanem tompán fáj a hasam és a derekam. Olyan megjövősen de tized annyira. Most meg fog jönni? Szerintetek baj van? Mit csináljak?
Szia!
Megjövős érzés még sokáig lesz, nem kell miatta aggódni, nyúlnak a szalagok, alakul a tested...
Ha görcsölgetne, akkor vegyél be magnéziumot és pihenj annyit, amennyit csak tudsz!
Jah és természetesen semmi nehezet ne emelj, és forró vízbe ne fürödj (én mióta babát várok nem is fürödtem kádban, csak zuhanyzok...)
De aranyos vagy!
Minden rendben van, megszünt a vérzés. Már megvolt a második uh-ánk is és szépen fejlődik a baba, hétfőn volt 8mm-es. Az uh szerint akkor voltam 6+5hetes. A hányingerem fokozódott, olyan színten kimarta a torkomat hogy két napig nem tudtam szilárdat enni. És nagyon kívánom a tejterméket :)
A férjemmel madarat lehet fogatni, minden nap hozza a két kiló vitamint :)
Sziasztok!
Nem tudom ki jár még erre, de gondoltam megírom hogy már a 15hétben vagyok minden a legnagyobb rendben. Tegnap éreztem az első baba mozgást és már azt is tudjuk hogy kisfiúnk lesz :)
Mindenkinek köszönöm a bíztatást és a támogatást!
Sziasztok
Hát már rég nem jártam erre :) De most gondoltam megmutatom nektek az én kis pindur-panduromat :)
Sajnos elég komplikált volt a terhességem és 34.hétre meg is született a kisfiam G. Bernát Olivér szeptember 11.-én 00:20perckor 2380grammal és 46cm-el.
Hát elég komplikált volt a szülés is mert 8.-án folyt el a vizem de a dokim a saját érdekében vissza akarta tartani még egy hetet. Viszont nem volt semmi ami megvédje a babát mert a burok sem állt már és a 3.nap fertőzést mutatott az eredményem. Így átvittek a Péterfy koraszülött részlegére minket. Hát nem kell mondanom hogy ott mindent mondtak csak szépet nem! Egyből oxitocin és 6óra múlva már túl is voltunk rajta :)
Sajnos nem maradhatott velem mert méhen belül tüdőgyulladást kapott és gépeken volt. De hamar haza jöhetünk :)
És most szépen növögetünk. Nemrég töltöttük a 6.hónapot most 7kg és 65cm.
Nincs lemaradva és visszamaradása sincs. Reméljük a későbbiekben sem lesz.
Puszi mindenkinek és millió köszönet a sok sok sok segítségért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!