Ti is látjátok a két csíkot?
Már miért lenne baj, hogy ilyen hamar pozi lett? Hacsak az ikreket bajnak nevezed? Bocsi, ez vicc volt! Én 4 nappal nemvárt elött teszteltem pozit, ez peteérés után kb 2 héttel volt, és tuti akkor jött össze, mert elötte még védekeztünk! Úgyhogy ezt nézve nekem is hamar kimutatta a 2 csíkot, ezért bennem is van egy kis para az ikrek miatt! Boldog babavárást!
5 hetes km
Mindenkinek nagyon köszönöm! Egész éjszaka nem tudtam aludni. A férjemnek még nem mondtam el, gondoltam szép valentín napi ajándék lesz :)
És most hogyan tovább? Mit kell csinálnom? Felhívjam az orvosomat? Ikreket hamarabb mutat a teszt? Én már azt sem bánnám csak egészségesek legyenek :) Úgy izgulok, aggódom és kavarognak a gondolataim.
Szia. Gratulálok, ez szép pozitív. Vegyél folsavat és Elevitet, MagneB6-ot. Én ezeket szedem újra, mert jön a 3.gyerekünk (2 kisfiú után, 6 éves lesz a nagy és 4 volt a kicsi).
tegnap voltunk dokinál 6hét 4 napos vagyok. Nekem megint ezeket ajánlotta szedni.
Minden jót, biztos örülni fog a párod, szép ajándék lesz :) Jó hogy kibírod addig :) :)
nekem is ennyivel elobb jelezte a teszt,mert ikerterhessegrol volt:-)
vagy nagyon koran volt ovud,nem felidoben.
kerjel idopontot dokihoz,ha a teszt ennyire mutatja a nem vart menzi napjan,mar az uh.on is latja,amkt kell.
nekem a kimaradt verzes napjan ott volt a 2 petezsak!
gratulalok!
Felhívtam a dokimat és péntekre adott egy időpontot.
Akkor látni fog már valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!