NadrieN kérdése:
3 napja késik, a tesztek negatívak! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Naptár szerint csütörtökön kellett volna megjönnie a 29. napon. Bár, örülök hogy nem jött... Az utolsó két menstruációm pontosan megjött. Csütörtökön és pénteken nagyon fájt a hasam azt hittem megjön. De nem. Viszont 3 tesztet csináltam mindegyik negatív. A cicim hol fáj, hol nem. Krémes folyásom van, más tünetem nincs. Szerintetek már ki kellett volna mutatnia ha baba van a dologban?2014. febr. 2. 18:07
1/7 anonim válasza:
Már mutatnia kellene, de lehet később volt ovud. Reggel teszteltél? Több féle tesztet érdemes csinálni, de elvileg mindnek ki kellene mutatnia. Amíg nem jön meg addig van remény. Talán valami elkezdődött, de végül nem maradt meg és ezért késik. De az is lehet, hogy még nem volt elég hcg a szervezetedben. Tesztelj 3 nap múlva ha addig nem jön meg.
2/7 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel teszteltem x-epillel (25-ös) ami full nega lett. Tegnapelőtt du. vaterás 10-essel az is negatív :(
2014. febr. 2. 18:17
3/7 anonim válasza:
én is így vagyok! csütörtök óta nagyon kevés barnázás. Azt is tudom, hogy később volt a peteérésem, de már akkor is kellene lenni nagyon halványnak. Ma reggel x-epileztem, negatív.. nem görcsölök, nem fáj, viszont a fejem az állandóan nyom (nem vagyok fejfájós, pláne nem tompán, ha fáj, akkor nagyon). Legközelebb szerintem pénteken nézem meg megint.
4/7 anonim válasza:
meg mintha a hőm is magasabb lenne a szokásosnál, de nincs megbízható hőmérőnk. Szóval csak érzet
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi állhat a háttérben. Kezdem azt hinni hogy a természet szórakozik... :/ sajnos
2014. febr. 2. 19:53
6/7 anonim válasza:
van valami fejlemény? Nekem megjött, öt napi barnázás után. :/ :) de új hónap, új remény..!
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is :/ 4 nap késés után!
Így van! MOST SIKERÜL!!!! :)
2014. febr. 8. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!