5 napja késik, tesztek negatívak, ilyen még sosem volt, akkor ez milehet?
Igazábol 30-31naposak a ciklusaim,de eddig napra pontosan megszokott jönni,mert mindent felirkálok az együttléteket menszeszt mindent!
És ma vagyok a 35.napon!Ma reggelre egy vizesebb szerű kis rózsaszines folyásom is volt,aztán azóta ujra fehér van.A menszeszem előtti1-2nap barna folyásom szokott lenni és a hőm is leszokott menni 35,5re,ez nálam még nem ment le,hanem 36,2-36,5ön áll!Teháth mostmár végképp nemértek semmit.Görcsölgettem is de inkább többször szurkál a hasam.Néha émelygek-felpuffadok.Első elvesztett babánál 3nap késésnél pozitiv lettem,mostmeg csütörtök esti gabrieles teszten sztm száradási csík volt,elég halvány volt.Tegnapi és mai x-epiles pedig negatív.Nagyon szeretnénk már babát.De ezt nemtudom hogy az lenne e már..
Szia!
Barátnőm két hónapja tesztelt, és elsőre neki is negatív volt, igaz akkor még csak 1 napja késett neki. Aztán pár nap múlva (4-5) újra tesztelt és nagyon halvány pozi lett, pedig ugye akkor már majdnem 1 hete késett neki.
Szerintem ha tudsz csinálj még holnap egy tesztet, aztán irány doki!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Van, akinek csak később lesz pozitív, pl. késői PÉ miatt. Drukkolok, hogy baba legyen! :) Majd írj, hogy mi történt.
Háth majd kedden tesztelek újra.Ha addig semmi sem lessz.
Akármilyen okot nézek figyelembe ilyen még nemvolt hogy ennyit késsen semmi miatt sem!!!Max2napot szokott de azis ritka. Mostmegmár 5.És szurkál a hasam.Viszont én a sok csalodás miatt nemszeretnék bebeszélni magamnak semmit.De igy hogy negatív lettem nemhiszem hogy baba van:(..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!