Lombikosok! ET+10 napom elkezdtem vérezni, ami kb.3-4 napig tartott, a tesztek is negatívak voltak!? (A többi lent)
Figyelt kérdés
A vérzés elmúltával azonban visszajött a mellfeszülés, hasfájás és minden egyébb "tünet"! Járt már így valaki, szerintetek érdemes elmenni HCG vérvételre? Köszönöm a válaszokat!2013. júl. 1. 21:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem azért menj el vérvételre, de a dokid mit mond? Én biztosan mennék. Drukkolok.
2/7 anonim válasza:
ha nagyon bizonytalan vagy csinálj tesztet inkább, de szerintem a tünetied csak a hormon pótlástól van. Gondolom kaptál progi pótlást is. Na meg amugyis a stimuláció alatti hormonok még utána nem ürülnek rögötön. Ismerek olyat aki petesejt adományozás miatt lett stimulálva a leszivás után hetekig voltak ilyen tünetei, pedig a terhességnek még csak az esélye sem volt meg. De sajnos az ember az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik. Nem váletlenül van a mondás hogy a remény hal meg utoljra. Egyszerübb egy teszt csinálj egyet, hogy bitos legyél benne mi a helyzet. Mi a probléma nálatok? hányadik lombik volt? (Ha túl indiszkrét nem kell válaszolnod)
3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 2. Lombik volt, a párommal van gond! Én is úgy gondolom, hogy csak a hormonok, de az elsőnél nem voltak a vérzés után ilyen fura tüneteim!
2013. júl. 1. 22:40
6/7 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet,ami negatív lett,így nem mentem el vérvételre! 4 teszt sajna nem téved szerintem
2013. júl. 3. 22:19
7/7 anonim válasza:
hát igen sajnos akkor tuti nincs terhesség, sajnos gyakori a hormonok hatásásra ezek a tünetek amiket irtál. Ne add fel a következő sikerülni fog. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!