Görbeszakértők?
Figyelt kérdés
Ilyen a görbém, még van idő tudom, mivel febr. 8ra nem várom az még egy hét...hétfő óta érzek alhasi szurkálásokat, pici görcsöket, azóta van hol rózsaszínes, hol barnázás "pecsételés" a papíron...24-én volt pozitív az ovu teszt (de akkor tényleg igaza van a dokimnak és nem kielégítő, tehát nem megy végbe a peteérés, akkor jön a closti köv.hónaptól)
[link] toltes.hu_.png
2014. jan. 31. 10:27
11/13 A kérdező kommentje:
ja és 2napja napközben (délután) 37,2-37,3 a hőm...tudom, hogy az napközben van, de nagyon fáztam és gondoltam megmérem, nem vagyok most beteg....
2014. jan. 31. 13:24
12/13 anonim válasza:
6-os vagyok! Én kívánok Neked babát!
De sajnos az is igaz,amit írtak,hogy az ovuteszt csak magát a peteérést mutatja,de a repedést nem!
De remélem a tüneteid babát jeleznek! :)
13/13 A kérdező kommentje:
6-os, aranyos vagy köszönöm, nem élem bele magam, de persze szeretném nagyon....ha nem akkor sem esek pánikba, hisz most volt az első hónapunk
2014. febr. 1. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!