Görbeszakértők?
Figyelt kérdés
Ilyen a görbém, még van idő tudom, mivel febr. 8ra nem várom az még egy hét...hétfő óta érzek alhasi szurkálásokat, pici görcsöket, azóta van hol rózsaszínes, hol barnázás "pecsételés" a papíron...24-én volt pozitív az ovu teszt (de akkor tényleg igaza van a dokimnak és nem kielégítő, tehát nem megy végbe a peteérés, akkor jön a closti köv.hónaptól)
[link] toltes.hu_.png
2014. jan. 31. 10:27
3/13 A kérdező kommentje:
Sorry...
2014. jan. 31. 10:57
4/13 anonim válasza:
Szia!
Igazából nem valami biztató.
Bár a ciklus.hu behúzza, de nincs egyértelmű alaphőd, főleg így értelme sincsen, hogy nem méred minden nap rendesen.
5/13 A kérdező kommentje:
24én pozitív lett az ovulációs tesztem és még 25én is halvány pozitív volt...azért nem mértem egyes napokon mert szinte csak 1-2órákat aludtam betegség miatt...de van alaphőm 36,2-36,3 szokott lenni alapjáraton, szerintem senkinek nincs olyan, hogy minden reggel ugyanannyit mér...
2014. jan. 31. 11:21
6/13 anonim válasza:
Nekem sem egyértelmű,hogy ha az alaphőd ilyen alacsony, akkor ezen a görbén miért van ennyi magas érték!
Én ebből nem látok egyértelmű peteérést!
7/13 A kérdező kommentje:
közben voltam beteg is, lehet azért...ha nincs peteérés akkor hogy mutathat az ovulációs teszt 2napig pozitívat? nem kötekedésből kérdezem, csak tényleg nem értem....
2014. jan. 31. 13:00
8/13 A kérdező kommentje:
plusz volt ovus fájdalmam is a 15napon (30naposak a ciklusaim) és 3napig tojglis is....
2014. jan. 31. 13:01
9/13 anonim válasza:
Ha volt is peteérés, tüszőrepedés nem valószínű, de hátha...
10/13 A kérdező kommentje:
az erős pozitív ovu teszt után 3.nappal volt egy nagyon pici rózsaszínes pecsételésem(inkább csak nagyon pici csík a papíron wc után, bocsi:) )illetve jobb petefészeknél szurkáló, néha égő, nyomó, néha halvány csipkedő érzés, ami azóta is kitart, illetve nagyon halovány(olyan mint a rózsaszínnél) barnázás is...barnázás volt mensi előtt már egy héttel eddig , de ezeket a "fájdalmakat" még nem éreztem...ha hétvégétől már barnázok akkor ez a hónap elúszott nagy valószínűséggel...
2014. jan. 31. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!