Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők mi lehet ez?

Görbeszakértők mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem értem miért nem esett le a hő mikor megjött, valami gond van?? Elemeznétek nekem, jó helyre húzta be a pé-t??

[link]

2013. ápr. 30. 07:44
 1/4 A kérdező kommentje:

Az e havi görbe:

[link]

2013. ápr. 30. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég rövid a ciklus második fele. (8 napos luteális fázis) Az, hogy nem esik le egyből a hő, az normális, az előbbi fura inkább. Ha jók az eredmények,akkor jól húzta be, de az is lehet, hogy nem jó minden mérés.

Ha digitális hőmérővel mérsz, akkor úgy érdemes mérni, hogy a csipogás után is tovább mérni, nekem sokszor még utána is megy fel a hő

2013. ápr. 30. 08:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen digitálissal mérem. Akkor tovább mérem majd köszönöm.
2013. ápr. 30. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hátha az a gond. Nekem emiatt nem volt pontos mikor kezdtem. (elvileg fél perces a hőmérő, de inkább mértem tovább 2-3 percet is és úgy jó volt) Szívesen
2013. ápr. 30. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!