Görbeszakértők segítségét kérném!?
Eddig átlagosan 35 naposak voltak a ciklusaim, de összevissza (33 nap vagy 37, állandóan más, nem volt két egyforma az elmúlt 2 évben szinte).
Ebben a hónapban kezdtem el Meforalt szedni, a ciklusom 7. napján (akkor írta fel a doki)
Ez most peteérés?
Most vagyok a ciklusom 14. napján
Ha őszinte akarok lenni, az év 52 hetéből ez a hét az egyetlen, amikor annak szurkolok hogy ne legyen PÉ-m, mert ez az egyetlen hét, amikor nincs velem a férjem... Évek óta nem voltunk külön egymástól 1 éjszakánál többet,
úgyhogy én nagyon remélem, hogy ez nem a PÉ volt, és az tényleg várat még magára eg hetet...
köszönöm a válaszokat!
Én 3 hónapja szedem a merckformint ugyanaz mint a meforal!
Nekem most az utolsó menstruációm 34 napra jött meg,az nagy szó,előtte 50 nap...előtte meg semmi fél évig..ebben a honapban lett először PÉ-m..ez a gyógyszer egy isten!!!:)
Neked is segit hiddd el!!! amugy...te diétázol,sportolsz?
2x500at rendelt a doki, 4 hónap múlva kell visszamennem, kivéve ha előbb összejön a baba. Első héten csak 1x500at vettem be, második héttől 2x.
Nekem szerencsére volt eddig is mensim, csak peteérésem nem (valszeg). Kardioedzés megy évek óta, elipsziseen (van sajátom itthon), és a diétát is tartom, bár napok óta nem tudok enni, annyira hányingerem van. Viszont hasmenést nem okozott, pedig nekem az nem ártana...
Neked kell fogynod? Én évek óta próbálok, már mindent kipróbáltam és semmi, ezzel meg 2 hét alatt már 4 kilónál járok... ez meg is marad?
Köszönöm, hogy írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!