Ha vékony a méhnyálkahártyám arra fog adni valamit az orvos?
29. ciklusnapomon decemberben azt írta a papíromra, hogy "vékony endometrium"... Konkrét mm nincs jelölve, tudja, hogy babát szeretnénk, nyáron volt egy missed-em, amiatt kezdtem el járni hozzá, a kivizsgálások miatt, első alkalommal azt mondta, a tüszőt látva, hogy a teherbeeséssel nem lesz probléma.
Már 5 hónapja nem védekezünk, előszór 2 hónap alatt lettem babás.
Köszönöm, hogy válaszoltál, nagyon kedves vagy, hogy ilyen részletesen írtál nekem a témában.
Az E-vitamint milyen mennyiségben és a ciklus mely' napjain szeded?
Én még Gyuri bácsi teáiról olvastam, baba váró csomag néven lehet kapni, 16000 Ft-ba kerül, azt még lehet megpróbáljuk, ha most sem sikerül.
A 7 hónap az pontosan mit jelent? Összesen annyi ideje próbálkoztok, vagy ebben benne van még a missed utáni, általában 3 hónapos, pihenő is? Nekünk ez a 6 hónap és a missed utáni 2. menses óta nem védekezünk, tehát lényegében már 4 hónapja nem sikerül, február végére az 5. lesz.
Én napi egy E vitamint veszek be. 10 mg, ezt írja rajta, De vigyázni kell ezzel is, mert ha túlvastagodik a hátya, akkor meg azért nem tapad meg.
A műtét utáni és a 3 hónapos várakozási idő után júlisban kezdünk próbálkozni újra, és igen, tavaly július óta nem jön össze. Pedig az első terhesség a második hónapban összejött. Szóval az újrapróbálkozástól számítva a 7. sikertelen hónapban vagyunk...
Én 400 mg-ot szoktam bevenni. :/ Elég nagy különbség van a kettő adag közt... Akkor már Ti is nagyon régóta vártok a babára.
Jártál kivizsgálásokon esetleg?
Amúgy neked a dokid állapította meg, hogy vékony a méhnyálkahártyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!