Tegnap 3 órán keresztül szexeltünk, és nagyon fáj a hüvely nyílás alatt az a vékony bőr! Elmúlik vagy orvos?
Figyelt kérdés
Már a szex végénél is kezdett fájni.Kidörzsölődhetett? Ma meg úgy bevan duzzadva hogy alig birok leülni. Nem vérzik csak csíp és fáj.2012. jún. 27. 15:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem elmúlik. Nekem a bordázott gumitól szokott lenni ilyen pár óráig
2/8 anonim válasza:
Te most panaszkodsz vagy dicsekszel?
4/8 anonim válasza:
Kend be vékonyan körömvirág krémmel.
5/8 anonim válasza:
Igen, az a rész szokott ilyen esetben kidörzsölődni.
A körömvirágkrém jó lehet rá. Vagy egy kis hámosító gombaölőkrém, csak megelőzésképpen.
6/8 anonim válasza:
Legközelebb használj sikosítót, akkor nem dörzsölődik ki. Ha nem voltál elég nedves, akkor simán össze tudtál szedni fertőzést is, mert meggyengül a hüvelyed védelme. :(
7/8 sasoh válasza:
Dolgozzatok rá s elmúlik, úgy mint az izomláz!
8/8 5071 válasza:
Helló!
Együtt vagy még ezzel a sráccal? Igazából mindegy is, megadnád az elérhetőségét? Harmincöt éves elhanyagolt anyuka vagyok, elég jó formában, és úgy vágyom már arra, hogy egy férfi nőként tekintsen rám, nem pedig anyukaként. Pláne, ha három óráig tud kefélni!!
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!