Viszket a puncim és sárgás folyásom van, mitől lehet? (szűz vagyok)
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 23:47
1/9 A kérdező kommentje:
El fog múlni pár nap alatt?
2012. jún. 21. 23:49
2/9 anonim válasza:
Nem fog elmúlni. Gombád vagy bakteriális fertőzésed lehet. (szüzeknél is bőven előfordulhat, úgyhogy ez most itt lényegtelen) Irány a nőgyógyász, hogy pontos diagnózist mondjon. Ha besz*ri vagy, hogy elmenj, akkor kérd meg anyukád, hogy fogja a kezed és kísérjen el.
3/9 A kérdező kommentje:
Addig is mit csináljak?
2012. jún. 22. 00:01
4/9 anonim válasza:
Ne húzd az időt, hanem menj nőgyógyászhoz a lehető leghamarabb, mert rosszabb is lehet, és akár meddő is lehetsz!!!
6/9 anonim válasza:
Nem értem miért fontos a kérdező kora... sárgás folyás általában bakteriális fertőzést jelent, amit kezelni kell. Gyermeknőgyógyászatra menj el, valaki jó ha elkísér először. (nem fogja látni a vizsgálatot ne aggódj)
Egy vattapálcikával kenetet vesz a doki, ez egyáltalán nem fáj, majd gyógyszert kapsz. Szépen hívjátok fel őket ma délelőtt, így is jövő hétre kapsz csak időpontot. Ha be tudsz menni ma délelőtt, az még jobb, mert akkor már hétvégén elkezdheted kezelni. Otthon ne kísérletezz semmivel, nem érdemes.
7/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hány évesen megy valaki gyereknőgyógyászhoz, és 14 év felett, egyedül is lehet menni orvoshoz! Ezért kérdeztem a korát.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, 14 felett vagyok
2012. jún. 22. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!