Fehér, Túrós folyásom van, de viszkető, égő érzés nélkül. Ez gomba lehet? Volt már hüvelygombám is, de nem hinném, hogy ez esetben erről lenne szó. Nőgyógyászhoz csak két hét múlvára kaptam időpontot. Addig esetleg próbálkozzak canesten kombival?
Van valami esély rá, de feleslegesen ne kezelgesd magad. Amúgy én úgy tudom, hogy ilyen esetben sürgős esetről van szó, tehát időpont nélkül is odamehetsz a nőgyógyászatra, legalább is, ahová én járok, ott így működik, csak ki kell várni az időpontosokat és utána fogadnak.
Nekem mindig így kezdődött a hüvelygomba, hogy először a folyás, majd a viszketés, égő érzés. De nézzen meg egy orvos minél előbb, addig is a biztonság kedvéért használjatok óvszert.
Sajnos, ha felborul a hüvelyflóra, akkor túlszaporodhatnak azok a gombák, amik egyébként természetesen jelen vannak a hüvelyben, de túlszaporodásnál okozzák ezeket a kellemetlen tüneteket és ugyanúgy lesz egy gombás fertőzése az embernek. Nem kell mindig elkapnia külsőleg.
Amúgy baktérium is okozhat hasonló tüneteket, nem csak gomba. Ezért ne kezelgesd magad, minél előbb menj orvoshoz.
A foggátló is okozhatja. Én több mint fél évig szenvedtem visszatérő hüvelygombától, viszketni sose viszkettem csak darabos fehér folyásom volt. Most 1 hónapja letettem a foggátlót de már kb a hónap felénél gyógyszeres kezelés nélkül elmúltak a tüneteim.
De fertőzötten nagyon nem ajánlatos a szex, főleg óvszer nélkül. Meg nem nem is valami gusztusos...utána a szádva beszed stb...brr
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!