Lehetséges pusztán stressz miatt égő érzés a kisajkak által határolt területen, vagy mindenképp gomba az oka?
Hmmm. Eléggé sántít a sztori. A doki ránézésre megmondja, hogy gomba, baktérium vagy nincs probléma. (Az eredmények max. a baktérium típusa miatt érdekesek.)
Amúgy nem, nem lehetséges. Ha a Canesten jó rá, akkor meg pláne nem. Lehet, hogy stresszre erősödnek a tünetek, DE attól még a gomba stresszmentes időszakban is ott van és kezelni kell. Sőt, a párodat is kezelni kell, mert egymásnak adogatjátok.
Gyorstesztről se nagyon szól a fáma, csak candidához.
Keress egy (másik) orvost. A kezeletlen fertőzésből meddőség is lehet.
Hátha valakinek van ilyesmi jellegű panasza még, leírom, hogy mit mondott a doki.
Tegnap a kérdés felteséve után kijött rajtam a húgyúti fertőzés, ami néha szokott, a felfázás tüneteivel: fájdalmas, véres-gennys vizelet. Kaptam rá gyorsan antibiotikumot, az enyhítette a tüneteim, de reggel vizeletvizsgálatra is elmentem. Közben hánytam is... délután a lelettel visszamentem a dokinőhöz, aki azt mondta, nem baktérium okozta, hanem gombás fertőzésem van. Szerinte a stressztől jöhetett ki... kaptam 1 db gombaölő kapszulát, meg egyet a párom és a canesten kombit kell még tolni... és a hányás is a stressztől volt.
Szóval a konklúzió: nem, önmagában a stressz nem éget, hanem a stressz eredményeképp kijövő gomba az. HA ÉG, AKKOR GOMBA!
Jobbulást mindenkinek, aki ezt azért olvassa, mert ilyen tünetei vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!