Huvely gomba ellen kupot hasznaltam, a viszeto erzes megszunt, de tovabbra is van folyasom. Akkor meg mindig nem gyogyultam ki belole?
Szia!
7 évig küszködtem gomba-baktérium mókuskerékkel. Nem tudom milyen a folyásod de nekem a végén az jött be, hogy amint végeztem a hüvelykúppal másnaptól kb. egy kiskanálnyi natúr joghurtot raktam minden este a hüvelyembe 5-7 napig és kívülről is bekentem a szemérem ajkakat. Ha túl marónak érzed, felesbe hígíthatod pár nap után vízzel. Ugyanezt alkalmaztam ha egy picit is gyanús volt, hogy gombásodni akarok. Lehet, hogy furcsán hangzik ez a natúr joghurt dolog, de hidd el mindenféle csodaszernél jobb, mint pl. Gynoflor és társai.
Lehetséges, hogy nem volt elég a gyógyszer azért maradt folyásod, ha így van rövid időn belül vissza fog térni a viszketés is. Újabb kúrára lesz szükséged megfelelő hosszúságú ideig. Persze ez tönkre teszi a hüvely normális flóráját, pH-ját. Ezért jó kezelés után a natúr joghurt, mert savas és laktobacillusok vannak benne. És az ára sem mellékes. Segít visszaállítani a hüvelyed védekezőképességét.
Ha még bővebb infóra van szükséged mit lehet tenni a gombásodás megelőzésére, mi 7 év tapasztalata a témában (99%-os gyógyult vagyok 3,5 éve) akkor kérdezz! Nagyon szívesen segítek bárkinek, mert ez a betegség pokollá tudja tenni az ember életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!