Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hahó fent van még valaki?...

Hahó fent van még valaki? Nagyon félek milehet ez?

Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem halvány pozit, most nagyon görcsölök leakar szakadni a derekam alhasi és hasi görcsöm van (mensiszerű) aludni sem tudok annyira erős!!! Ma lenne a mensi.. normális ez??? Hallottam, hogy normális ez a megjön érzés de ilyen erőteljesen???? :(
2014. jan. 28. 01:22
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Milyen folyásod van? Én a wc papíron fedeztem fel ilyen sárgás vagy nemis tudom milyen színű kocsonyás :( és megint görcsöl az egész hasam :( Jaj én nagyon úgy látom,hogy ebből mensi lesz :( leírhatatlanul csalódott vagyok.. de még azért lehet akármi..
2014. jan. 28. 18:49
 22/31 anonim ***** válasza:
Ha barnás vagy pirosas, akkor van gond. A sárga az normális színű folyás terhesség alatt :) Vagy mensi előtt ilyen folyásod szokott lenni, vagy miből gondolod hogy megjön?
2014. jan. 28. 18:55
 23/31 A kérdező kommentje:
Mensi előtt általában vizes bő és színtelen ilyenkor rohangálok a wcre mert olyan mintha megjott volna..most nem annyira bő de ilyen nyálkás és ilyen sárgás a színe..görcsölök már megint :(
2014. jan. 28. 18:58
 24/31 A kérdező kommentje:
De most az a fura,hogy nem az alhasam görcsöl annyira mint általában szokott az csak enyhébben hanem fölötte a hasam és a gyomrom tájékán..
2014. jan. 28. 19:00
 25/31 anonim ***** válasza:
Vegyél be magnéziumot, kapcsolj be valami jó filmet, egyél nasinak gyümit, lazulj el. Meglátod jobb lesz.
2014. jan. 28. 19:03
 26/31 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm :) Neharagudjatok hogy itt nyavajgok de nagyon rossz kételyek közt lenni:( de ezt biztos ti is tudjátok..
2014. jan. 28. 19:10
 27/31 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2014. jan. 29. 13:34
 28/31 A kérdező kommentje:
A labor eredményem negatív :'( most pedig rózsaszín folyásom van, ma estére vagy holnap reggelre meg fog jönni.Soha többé nem hiszek ezeknek a rohadt teszteknek..
2014. jan. 29. 15:52
 29/31 A kérdező kommentje:
Viszont csak kíváncsiságból most nem rég csináltam egy ugyanolyan tesztet és ez is halvány pozitív ezt már végképp nem értem!:( most már piros vérzésem van, valamivel kevesebb mint szokott de piros..
2014. jan. 29. 17:17
 30/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom :(
2014. jan. 29. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!