Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hahó fent van még valaki?...

Hahó fent van még valaki? Nagyon félek milehet ez?

Figyelt kérdés
Ma reggel teszteltem halvány pozit, most nagyon görcsölök leakar szakadni a derekam alhasi és hasi görcsöm van (mensiszerű) aludni sem tudok annyira erős!!! Ma lenne a mensi.. normális ez??? Hallottam, hogy normális ez a megjön érzés de ilyen erőteljesen???? :(
2014. jan. 28. 01:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem menj be gyorsan ügyeletre. Nem normáis hogy ennyire görcsölsz. Gyorsan!
2014. jan. 28. 01:34
 2/31 A kérdező kommentje:
Igen mindjárt indulok is!! :(( azon gondolkozom lehet, hogy hazudott a teszt és megfog jönni :(
2014. jan. 28. 01:37
 3/31 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy a teszt tévedne. És vigyázz magatokra!
2014. jan. 28. 01:40
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha a teszten megjelent rendesen a kontrollcsik akkor szerintem jonak kell hogy legyen.
2014. jan. 28. 01:43
 5/31 A kérdező kommentje:
Most hívtam a dokimat szegénykém azt sem tudta hogy hol van :D de ő adott rá engedélyt h bármikor hívhatom, azt mondta reggel menjek be hozzá és hogy ez nagyon gyakori addig nincs gond amíg nincs vérzés.. Nagyon köszönöm remélem nem lesz semmi gond beleőrülnék :(
2014. jan. 28. 01:44
 6/31 A kérdező kommentje:
Persze rendesen kijött a kontroll csík aztán 3 percen belül nagyon halványan de jól kivehetően a tesztcsík is megjelent..
2014. jan. 28. 01:46
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg mit mondott a doki a vizsgálaton
2014. jan. 28. 01:47
 8/31 A kérdező kommentje:
Megírom :)
2014. jan. 28. 01:54
 9/31 anonim ***** válasza:

Én csak azért teszteltem anno, mert annyira görcsöltem, hogy biztos voltam benne, hogy megint megjön.... és az egész terhességem elején megvolt ez a görcs, sőt, a mensi esedékességének idején a pattanások is...

Remélem, nem lesz gond Nálad, majd írd meg, mi volt.

Magne b6-ot amúgy gondolom, javasolni fogja az orvosod, azt szedheted nyugodtan.

2014. jan. 28. 06:40
 10/31 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt az orvosnál.
2014. jan. 28. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!