Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még baj? Szörnyen félek.

Lehet még baj? Szörnyen félek.

Figyelt kérdés

Sziasztok. 17 éves lány vagyok. kérlek titeket, de hordjatok el ez miatt.

Barátommal szeretkeztünk a ciklusom 3-4. napján, de bennem maradt az óvszer. végig használtunk óvszert, végül a végén kivette, mielőtt elélvez és a hasára élvezett.szóval 1 pillanatig sem volt bennem gumi nélkül, és a hasára élvezett. Az utolsó mensim December 30.-án volt, egészen Január 4.-ig. A baleset jan. 7-én történt.Általában a ciklusom 12-14. napján van peteérésem, ekkora folyásom szokott lenni. így is volt. Szombaton vagy vasárnap kell megjönnie, hétfő óta fáj a mellem, kedden felpuffadtam és tegnap óta "puffadok ki" ( büfizek,szellentek stbstb ) de tegnap óta fáj a hasam.

Szörnyen félek, azóta csak sírok minden nap, félek hogy baj lesz. kérlek titeket ,nyugtassatok meg.

2014. jan. 23. 16:26
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:
jaj és igen, megnéztük az óvszert utána. semmi gond nem volt vele. nem volt mélyen bennem,picit kilógott. :)
2014. jan. 23. 16:27
 2/48 anonim ***** válasza:
100%

A ciklus első napja a menstruáció első napja, tehát a baleset a ciklusod 9. napján történt. Van esély a terhességre, de szerintem minimális.

Terhességi tüneteid még akkor sem lehetnének, ha tényleg terhes lennél, ezek vagy csak beképzeled vagy mástól vannak, pl. vírus vagy rosszat ettél.

A biztonság kedvéért mindenképpen csinálj tesztet. Ha nem jön meg, akkor jan. 28. körül, ha megjön, akkor pedig akkor, ha már elmúlt. Csak hogy megnyugodj.

2014. jan. 23. 16:47
 3/48 A kérdező kommentje:
köszönöm. adok a zöldet. de most mégjobban nekiálltam sírni. kérlek drukkolj.
2014. jan. 23. 16:51
 4/48 anonim ***** válasza:

Figyelj, sírni felesleges. Hidd el, nem segít, csak stresszeled magad. Nem tehetsz semmi. 72 órán belül még lett volna értelme dokihoz menni, sürgősségi fog.gátlóért. Most már tök mindegy.

Természetesen garantálni nem tudom, hogy nem leszel terhes, de kicsi rá az esély. Több hozzászóló fogja írni, hogy ő is így lett terhes. Ez vagy igaz, vagy nem, csak téged akarnak piszkálni, de lényeg, hogy a 9 nap még nem annyira gáz, mint pl. a 12., ráadásul nem is élvezett beléd (igen, lehet előváladék, de az hátha benne maradt az óvszerben), ráadásul ha valaki egyáltalán nem védekezik, akkor sem garantált, hogy terhes lesz.

Igen, lehetsz nagyon peches, de reménykedjél benne, hogy megúszod.

Inkább arra koncentrálj most, hogy ha megjön, írass fel fog.gátlót. Igen, vannak hátrányai, de ha komoly a barátod, sokkal több az előnye, mint a hátránya, sokkal biztonságosabb. És nem leszel tőle sem kövér, sem meddő, ha doki írja fel, és panasz esetén visszamész és kérsz másikat.

Amúgy attól is puffadhatsz és fájhat a hasad, hogy esetleg előbb megjön. (Tesztet mindenképpen csinálj, meg fog nyugtatni!)

2014. jan. 23. 16:57
 5/48 A kérdező kommentje:

édes vagy. megint elsírtam magam.

a puffadás, cicifájás pont így szokott lenni, mielőtt megjön, úgy mint most. ez nyugtat. Nem szedhetek fogamzásgátlót sajnos, és még 72 órásat sem vehetek be betegség miatt.:/ különben, megnéztem az óvszert amikor kivettem, benne volt az előváladék .:)

2014. jan. 23. 17:01
 6/48 anonim ***** válasza:

Hát az baj..., mert ez az óvszeresdi szerintem elég kockázatos. Persze több a semminél.

Na, szerintem akkor reménykedjünk benne, hogy azért vagy rosszul, mert megjön. :)

Majd írd meg, mi lett.

2014. jan. 23. 17:06
 7/48 A kérdező kommentje:
rendben, megfogom! köszönöm!
2014. jan. 23. 17:10
 8/48 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, csak ne hagyd magad majd itt idegesíteni. Csodálkozom, hogy még nem kaptál rosszindulatú hozzászólásokat.
2014. jan. 23. 17:16
 9/48 anonim ***** válasza:
Én sem látom nagyon esélyesnek, hogy teherbe estél volna a ciklus 9. napján a benned maradt óvszer miatt, de pár nap múlva már tudsz biztosat. Még ha semmilyen módon nem védekeztetek volna, akkor sem biztos, hogy teherbe esnél a 9. ciklusnapon. Hány naponta szokott megjönni? A hímivarsejtek elvileg már rég nem lesznek életképesek mire peteérésed lesz.
2014. jan. 23. 18:49
 10/48 A kérdező kommentje:
28 nap:) és az 4-5. napon csak ilyen barnás akármim van:)
2014. jan. 23. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!