Lehetek attól babás?
Én kérek elnézést, hogy kimaradt egy L betű. A hamizás, szopizás teljesen normális, létező szóhasználat! Nagy az Isten állatkertje. Kedves kérdező, ne gondold, hogy ettől rosszat kívánok neked. Legyen szép, problémamentes várandósságod. Könnyű szülésed és örömteli anyaságod!
Csak azért akadt fent a szemem ezen a szón, mert borzasztóan kiforgatják a magyar nyelvet. A kedvencem a bolcsi szülcsi napcsit és társai. De használd ahogy jól esik. Én a vitát lezártam, teljesen felesleges és igazad van, a többi ilyen jellegű kérdést el sem olvasom és nem fogja bántani a szemem. Elnézést, hogy paraszt voltam és hangot adtam a véleményemnek, csak kikívánkozott belőlem. Kívánom a legjobbakat!
2 hónapig barnáztam és minimálisan véreztem. Mindig negatívat teszteltem. Alig ha 2-3 napig tartott az egész.. Elmentem nőgyógyászhoz ő terhességre utalt..de azóta se látott semmit. Ez december elején volt. Itt van Január vége és Pozitívat teszteltem. Az orvosom is megörült, mert látta rajtam, hogy mennyire bántott a dolog, hogy lassan fél éve próbálkoztunk de semmi nem volt. Nagyon vigyázok magamra!
Nekem azt mondták, hogy barnázástól és minimális vértől még lehetek terhes. Mert az nem "rendes menstruáció".
Azért majd egy tesztet csinálj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!