Lehetek attól babás?
Ha nem tetszik az a szó, hogy terhes, akkor használd a kismama, vagy várandós szót! Olyan nem létezik, hogy babás! Lehetsz babás, ha a tested tele van festve babákkal! Ha arra gondolsz, hogy lesz e gyereked, akkor fogalmazz helyesen! Lehet attól függetlenül babám, hogy.....? Fúúúúúúú. Rosszul vagyok ha valaki azt se tudja mire játssza magát! Amitől még hányok: " ez babásodás jele?" Mi van??? NINCS ILYEN SZÓ? FEL KÉNE MÁR FOGNI!!!
A kérdésedre a válasz: Igen lehetsz, de valószínűbb hogy meg fog jönni.
Utolsò! Ha a 6-os paraszt, akkor az én véleményemet tuti nem tenné senki zsebre!
Miért nem lehet nevén nevezni a dolgot? Babás? Jesszus! Az orvos sem azt ìrja a papírodra, hogy x hetes babás páciens
Kérdező! Valòszìnű menstruálni fogsz!
Majd ha megtanulod leírni az intelligens szót helyesen, akkor kioktathatsz az IQ jelentéséről. :)
Nem nagyon értem, hogy másoknak miért fáj, ha valaki ilyesmiket ír, hogy babás, szopizás, hamizás, stb. Ha Te nem használod, ám legyen. De azért mert más teszi, még nem primitív, vagy agyatlan. Azt meg miből gondolod, hogy a kérdező cicababa? Egy csinos nő ne is szüljön? Veszekedhetsz velem, hogy ki a hülyébb...Gondolok, amit gondolok, azzal úgysem tudsz versenybe szállni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!