Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek attól babás?

Lehetek attól babás?

Figyelt kérdés
Már tegnap meg kellett volna jönnie de ma sem jött meg csak egy kicsi barna folyásom van.
2014. jan. 27. 21:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha élsz szexuális életet főképp védekezés nélkül, akkor lehetsz.
2014. jan. 27. 21:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak péntek óta. Ma negatívat teszteltem :( Pedig úgy reménykedtem.
2014. jan. 27. 22:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Teszt?
2014. jan. 27. 22:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Holnap csinálok...remélem pozi lesz
2014. jan. 27. 22:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Babás atya ég
2014. jan. 27. 22:56
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik az a szó, hogy terhes, akkor használd a kismama, vagy várandós szót! Olyan nem létezik, hogy babás! Lehetsz babás, ha a tested tele van festve babákkal! Ha arra gondolsz, hogy lesz e gyereked, akkor fogalmazz helyesen! Lehet attól függetlenül babám, hogy.....? Fúúúúúúú. Rosszul vagyok ha valaki azt se tudja mire játssza magát! Amitől még hányok: " ez babásodás jele?" Mi van??? NINCS ILYEN SZÓ? FEL KÉNE MÁR FOGNI!!!

A kérdésedre a válasz: Igen lehetsz, de valószínűbb hogy meg fog jönni.

2014. jan. 27. 23:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Húú, 6-os, neked aztán nem kell a szomszédba menni egy kis parasztságért. Vagy bocsi, ilyen szó sincs? Vágyom rá, hogy engem is kioktass!:) Te talán nyelvész vagy? Mert a megnyilvánulásodból ítélve, az IQ-d a százalékoddal lehet megegyező.
2014. jan. 27. 23:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsò! Ha a 6-os paraszt, akkor az én véleményemet tuti nem tenné senki zsebre!

Miért nem lehet nevén nevezni a dolgot? Babás? Jesszus! Az orvos sem azt ìrja a papírodra, hogy x hetes babás páciens

Kérdező! Valòszìnű menstruálni fogsz!

2014. jan. 28. 00:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Kedves 7 es. az én IQ-mat vonod kétségbe, amiért meg merem említeni, hogy a magyar nyelvben ilyen szó, illetve kifejezés nem létezik! Akkor azt hiszem nem az én agyamban van a probléma. Paraszt vagyok? Legyen! Nem zavar. Engem jobban zavarnak az ilyen cicababàk, akik "babàsodni" akarnak. Az IQ-ról pedig beszélgethetünk, mert làtom fogalmad sincs mit is jelent valójàban. ;) Legyen szép napod dràga, jólelkû, inteligens, na én jó' megmondtam neki, kisasszony! Jót mosolyagtam ma reggel is az emberi butasàgon. :)
2014. jan. 28. 07:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Majd ha megtanulod leírni az intelligens szót helyesen, akkor kioktathatsz az IQ jelentéséről. :)

Nem nagyon értem, hogy másoknak miért fáj, ha valaki ilyesmiket ír, hogy babás, szopizás, hamizás, stb. Ha Te nem használod, ám legyen. De azért mert más teszi, még nem primitív, vagy agyatlan. Azt meg miből gondolod, hogy a kérdező cicababa? Egy csinos nő ne is szüljön? Veszekedhetsz velem, hogy ki a hülyébb...Gondolok, amit gondolok, azzal úgysem tudsz versenybe szállni. :)

2014. jan. 28. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!