Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után 1-2 héttel lehetséges teherbe esni?

Figyelt kérdés

Január 16-án vettem be az utolsó szemet, 19-én meg is jött, ugye ez még megvonásos vérzés. 24-én 2x voltunk együtt, 25-én és tegnap is egyszer. Nem védekeztünk másképp.

Azt olvastam most több helyen, hogy ilyenkor a "lesben álló" petesejtek gyorsan felszabadulhatnak, beindulhat akár mindkét petesejt is, és ilyenkor nagyobb az esély a terhességre, vagy akár ikerterhességre. És ugye mint tudjuk, a spermiumok akár 3-5 napig is életképesek odabent :)

Szerintetek lehetséges, hogy akár most teherbe estem/megtermékenyülök a napokban?

Babát szeretnénk, de jobb lenne ha nyár körül esnék teherbe, mert időben így jönnénk ki jól (akkorra lesz pénz nagyobb lakásra, 28 nm, egy szoba galériásban lakunk most).

Valakinek tapasztalata van ebben? Érdemes lenne csinálnom egy tesztet majd 2-3 hét múlva? :) Köszi a válaszokat!

2014. jan. 27. 18:31
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Igen, néztem, de ha nem tudom, mikor van peteérésem, mivel meg se jön, akkor minden nap ha elhasználok egyet, az is sok pénz...aztán meg lehet hónapokig meg se jön majd. :( Na mindegy...akkor várok és várok, mást nem tudok tenni. :)
2014. febr. 19. 18:16
 22/22 A kérdező kommentje:
Nah hát végül ma, 8 napos késéssel megjött. Örülök, hogy ilyen hamar, nem kellett várnom rá hónapokat. Legalább innen tudok valamit számolgatni, figyelni a nyákot, vagy akár LH tesztelni is. :) Meg valószínűleg innen lesz rendesen peteérésem is tényleg. Remélem akkor a baba is hamar összejön. :)
2014. febr. 24. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!