Fogamzásgátló abbahagyása után 1-2 héttel lehetséges teherbe esni?
Január 16-án vettem be az utolsó szemet, 19-én meg is jött, ugye ez még megvonásos vérzés. 24-én 2x voltunk együtt, 25-én és tegnap is egyszer. Nem védekeztünk másképp.
Azt olvastam most több helyen, hogy ilyenkor a "lesben álló" petesejtek gyorsan felszabadulhatnak, beindulhat akár mindkét petesejt is, és ilyenkor nagyobb az esély a terhességre, vagy akár ikerterhességre. És ugye mint tudjuk, a spermiumok akár 3-5 napig is életképesek odabent :)
Szerintetek lehetséges, hogy akár most teherbe estem/megtermékenyülök a napokban?
Babát szeretnénk, de jobb lenne ha nyár körül esnék teherbe, mert időben így jönnénk ki jól (akkorra lesz pénz nagyobb lakásra, 28 nm, egy szoba galériásban lakunk most).
Valakinek tapasztalata van ebben? Érdemes lenne csinálnom egy tesztet majd 2-3 hét múlva? :) Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!