Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után 1-2 héttel lehetséges teherbe esni?

Figyelt kérdés

Január 16-án vettem be az utolsó szemet, 19-én meg is jött, ugye ez még megvonásos vérzés. 24-én 2x voltunk együtt, 25-én és tegnap is egyszer. Nem védekeztünk másképp.

Azt olvastam most több helyen, hogy ilyenkor a "lesben álló" petesejtek gyorsan felszabadulhatnak, beindulhat akár mindkét petesejt is, és ilyenkor nagyobb az esély a terhességre, vagy akár ikerterhességre. És ugye mint tudjuk, a spermiumok akár 3-5 napig is életképesek odabent :)

Szerintetek lehetséges, hogy akár most teherbe estem/megtermékenyülök a napokban?

Babát szeretnénk, de jobb lenne ha nyár körül esnék teherbe, mert időben így jönnénk ki jól (akkorra lesz pénz nagyobb lakásra, 28 nm, egy szoba galériásban lakunk most).

Valakinek tapasztalata van ebben? Érdemes lenne csinálnom egy tesztet majd 2-3 hét múlva? :) Köszi a válaszokat!

2014. jan. 27. 18:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szorítok, hogy összejöjjön. :) Várom majd az infókat. Az meg nem a fog.gátló miatt történt, hanem történt pár olyan dolog, hogy csoda lett volna, ha megmarad.
2014. jan. 30. 22:15
 12/22 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, ma rózsaszínes folyásom van, és szurkál a hasam! Párom azt mondta, hogy ő tegnap már érezte, hogy terhes vagyok, nagyon erős megérzése van, és neki ezek mindig bejönnek fontos eseményekkor. Remélem most is bejön neki. :) Én is egyébként így érzem...most csináltam már csak azért is egy tesztet, tudom, hogy ha most ágyazódik be, akkor még nem mutatja ki, negatív is lett, majd pár nap múlva megismétlem, csak olyan izgatottak lettünk. :)
2014. febr. 2. 18:35
 13/22 anonim ***** válasza:
és mi lett a későbbi teszt eredménye? :)
2014. febr. 17. 16:49
 14/22 A kérdező kommentje:
Eddig mindegyik negatív. Pedig vannak tüneteim...mellérzékenység, enyhe hasfájogatás...nem is konkrétan fáj, hanem mintha kis vizes lufi lenne a köldököm vonalában és húzná. Meg minden nap van enyhe hányingerem, nagyon álmos vagyok minden nap, akkor is, ha előző nap korán fekszek, másnap pedig nem is kelek korán...érdekes. Holnap megint tesztelek, lehet, hogy csak a gyógyszer miatt szórakozik velem a szervezetem, de annyira összevág minden tünet, minden időpont...furcsa. :)
2014. febr. 17. 18:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Ja, és tegnap reggel meg kellett volna jönnie (mindig úgy jött), és eddig még semmi...
2014. febr. 17. 18:44
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor tesztelj, és azt is írd meg. :) Drukkolok!
2014. febr. 17. 19:32
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) én is örülnék, ha baba lenne, és nem mindenféle sok tünet előjönne, és kínlódjak hónapokig :(
2014. febr. 17. 19:41
 18/22 A kérdező kommentje:
Megcsináltam első pisiből, ez is negatív. Na mindegy, úgy néz ki, sajnos én nem tartozom azon szerencsések közé, akik megússzák a gyógyszer utáni összekavarodást. Pedig szerettem volna. :( olyan kellemetlen ez a sok tünet is, legalább akkor megjönne. :(
2014. febr. 18. 10:09
 19/22 A kérdező kommentje:
Most rendeltem vaterán one step tesztet, 20 db-ot, úgy döntöttem, hogy heti 1-2-t ellövök, aztán majd kiderül, mikor leszek terhes. Vagy majd egyszer csak megjönn... :) Az a baj, hogy így a gyógyszer miatt nem is tudom, mikor van peteérésem, ovu tesztet meg nem csinálhatok minden nap, az kész vagyon lenne. :(
2014. febr. 18. 21:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Ovu teszt is van vaterás. :)
2014. febr. 19. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!