Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövöhét vége felé ki nem...

Jövöhét vége felé ki nem várja? Valami tünet, ami babára utalhat?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 19:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

én ma teszteltem egy negát:-(, de még reménykedem, mert csak hétvégén kellene megjönnie, hátha:-D nem jön meg:-D

nagyon remélem, hogy van baba, mert ha nem akkor nem probálkozunk, párom azt mondta a megvan írva hogy több ne legyen.

sziha

2009. dec. 10. 20:52
 22/33 A kérdező kommentje:
Ne adjátok fel, sohasem szabad! Ha hétfőre remélem nem jön meg, akkor én akkor kedden reggel tesztelek. Sok sikert lányok! Írjatok hogy vagytok. :)
2009. dec. 11. 17:44
 23/33 A kérdező kommentje:
Remélem holnapra sem jön meg, és akkor kedden tesztelek. Eddig a barnázásnak semmi jele, ami szokott lenni mensi előtt közvetlen. Remélem ez jó jel. Nálatok mi a helyzet?
2009. dec. 13. 09:44
 24/33 anonim ***** válasza:

nálam még semmi:-(, mostmár kicsit aggódom:-((

29.-ére volt pé-em írva, 4.-én picit véreztem, tegnap pedig nagyon fájt a derekam és az alhasam is, azt hittem kiszakad annyira éreztem. ma is teszteltem negát, pedig már a pé után 15 nappal vagyok. lehet hogy a 4.-ei vérzés menszi volt? hamarabb jött volna meg valamiért?? :-( igaz a neten vettem a tesztet. veszek a patikába másmilyet, hátha......

sziha

2009. dec. 14. 08:53
 25/33 A kérdező kommentje:

Nekem már két napja késik, holnap reggel tesztelek, szorítsatok!

:)

Nálatok mi újság?

2009. dec. 15. 17:26
 26/33 anonim ***** válasza:

nekem tegnap halovány két csíkos volt, 100%ra nem veszem még, mert tényleg haloványka, lehet csak oda képzelem, majd ma még csinálok vagy reggel. szorítsatok!!!!

tesztelt már valaki??? nagyon elvagytok veszve!!!

2009. dec. 16. 09:49
 27/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egyértelmű két csíkot teszteltem, ma elmentem vérvételre, az a tuti, abból egyértelműen kiderül, hogy babás vagyok e.

:)

2009. dec. 17. 10:30
 28/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az imént nekem is két csíkos lett a tesztem!!!! :) :) :)

Sok sikert nekünk lányok!

Elice

2010. jan. 5. 11:07
 29/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok Elice!!!!!!!!!!!:)
2010. jan. 5. 17:36
 30/33 anonim ***** válasza:

Elment a babám:(

Elice

2010. febr. 11. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!