Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövöhét vége felé ki nem...

Jövöhét vége felé ki nem várja? Valami tünet, ami babára utalhat?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 19:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

úgy látom Elice tudja meg leghamarabb:-D

Sziha

2009. dec. 5. 17:10
 12/33 anonim ***** válasza:

Sziha!

Sose tudni mikor mi van:-) csak a remény csak a remény.....

2009. dec. 5. 20:10
 13/33 anonim ***** válasza:
ja adri voltam:-)
2009. dec. 5. 20:11
 14/33 A kérdező kommentje:
Ne izguljatok csajok, akinél jönni akar a picur, úgyis jön, akinél meg nem, hát annak is megvan az oka. Nekem még mindíg nincs sok tünetem, picit talán érzékeny a mellem, de máskor is ennyire szoktam érezni. Néha szúrkál a hasam, és tegnap rámjött egy kisebb rosszullét, de amilyen hamar jött, úgy el is múlt. Már csak 1 hosszú hét, és tesztelhetek. :)
2009. dec. 6. 08:55
 15/33 anonim ***** válasza:

nem izgulok. de én most akarok, nem ha jönni akar:-D

Sziha

2009. dec. 6. 09:05
 16/33 A kérdező kommentje:

:) Akkor marad az izgulás! :)

Kitartás!

2009. dec. 6. 09:20
 17/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma vagy holnap kell megjönnie, szerintem nem jött össze.A hőm tegnap lement 37,2-re, tudom ez még magas így is, de nem érzem, hogy sikerült a baba, pedig reménykedtem nagyon.Következő ovum pont karácsonykor lesz, majd talán akkor.Legutóbb azt álmodtam, hogy fiam született és Noel lett a neve.A Noel jelentése karácsonykor született, ki tudja lehet bejön a fogantatása? :)

Veletek mi újság?

2009. dec. 8. 07:45
 18/33 A kérdező kommentje:

2 napja van kicsit rózsaszínes folyásom, éppen csak látszik, és az alhasam is fájdogál, lehet meg fog jönni :(

Rosszul vagyok esténként, vagyis olyan gyenge, de lehet ez mástól van :(

2009. dec. 8. 20:04
 19/33 anonim ***** válasza:

Én nagyon bízom a karácsonyban, otthon leszünk, nyugi lesz. Páromék ilyenkor bezárnak és én sem rohangálok annyit, titkon én is érzem, hogy jobb, hogy nem most jön a baba,mert ez a karácsonyi hajtás kikészít.

Kitartás lányok,már csak pár nap és minden kiderül!

Írjatok!Elice

2009. dec. 9. 10:23
 20/33 A kérdező kommentje:

Sajnos már nem rózsaszín hanem barna folyásom van, úgyhogy az esélyem egyre kevesebb a babára szerintem. :(

nálatok mi a helyzet?

2009. dec. 9. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!