Jövöhét vége felé ki nem várja? Valami tünet, ami babára utalhat?
szia
hát én nem várnám jövőhét végére:-(. bár most tanácstalan vagyok, mivel azokon a napokon voltunk együtt, amikorra várható volt a peteérés, de ma véreztem, közepesen és fáj az alhasam folyamatosan:-(( nem tudom mi lehet ez.
neked valami tünet??
11-13.a között, aggódom, mitől lehet ez a vérzés:-(( a kisfiammal nem volt, de gondolom elvetélni nem nem lehet, mert ugye ami nem ágyazódott be az el se mehet. úgy gondolom most kellene lennie kb a beágyazódási szakasznak. remélem nem hamarabb jött meg, na de 7-8 nappal???!!!!
Ti mikorra nem várjátok???
Első válaszoló: Sziha
Nekem 13-án 14.-én nem kellene megjönnie. Még mindíg nincsenek igazán tüneteim, csak egyre nehezebbnek érzem a melleim. Ennyi, remélem ez jót jelent. :)
Többieknek is szurkolok, már nem sokat kell várnunk!Megpróbálom nem beleélni magam, de hát ez a legnehezebb feladat.
Sziasztok! Nekem 3-4 napom van a nem vártig. Egyenlőre magas a hőm, néha szúrkál a hasambár, és a melleiem folyamatosan fájnak, hol jobban hol kevésbé,de hason feküdni nagyon kényelmetlen, azt nem is igazán tudok.
Az ovus mikroszkópom páfrányos volt tegnap.Egyenlőre reménykedem, hajrá nekünk csajok.
Elice
Bocs a hibákért, nagyon siettem :)
Elice
ne mondjam hogy ma csináltam egy tesztet, na de minek???? vérezgetek is, bár elég kevés, ráadásul jó ha most ágyazódik be:-(( szóval......ez már botrányos:-D
szerintetek lehet hogy valakinek 7-8 nappal hamarabb jöjjön meg?
Sziha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!