Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövöhét vége felé ki nem...

Jövöhét vége felé ki nem várja? Valami tünet, ami babára utalhat?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 19:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

szia

hát én nem várnám jövőhét végére:-(. bár most tanácstalan vagyok, mivel azokon a napokon voltunk együtt, amikorra várható volt a peteérés, de ma véreztem, közepesen és fáj az alhasam folyamatosan:-(( nem tudom mi lehet ez.

neked valami tünet??

2009. dec. 4. 19:59
 2/33 A kérdező kommentje:
Eddig nekem nem sok tünetem volt, kicsi mellnagyobbodás, mellszúrka, alhas érzékenység. Remélem pozitívat tesztelünk jövöhét végén. :) A vérzésed nem tudom mitől ehet. Mikor kellene megjönnie?
2009. dec. 4. 20:25
 3/33 anonim ***** válasza:
Én hét elejére nem várom,de ma barnázgattam:(.
2009. dec. 4. 21:12
 4/33 anonim ***** válasza:

11-13.a között, aggódom, mitől lehet ez a vérzés:-(( a kisfiammal nem volt, de gondolom elvetélni nem nem lehet, mert ugye ami nem ágyazódott be az el se mehet. úgy gondolom most kellene lennie kb a beágyazódási szakasznak. remélem nem hamarabb jött meg, na de 7-8 nappal???!!!!

Ti mikorra nem várjátok???

Első válaszoló: Sziha

2009. dec. 4. 21:44
 5/33 anonim ***** válasza:
én sem várnám annyira hogy megjöjjön....
2009. dec. 5. 08:19
 6/33 A kérdező kommentje:

Nekem 13-án 14.-én nem kellene megjönnie. Még mindíg nincsenek igazán tüneteim, csak egyre nehezebbnek érzem a melleim. Ennyi, remélem ez jót jelent. :)

Többieknek is szurkolok, már nem sokat kell várnunk!Megpróbálom nem beleélni magam, de hát ez a legnehezebb feladat.

2009. dec. 5. 12:14
 7/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem 3-4 napom van a nem vártig. Egyenlőre magas a hőm, néha szúrkál a hasambár, és a melleiem folyamatosan fájnak, hol jobban hol kevésbé,de hason feküdni nagyon kényelmetlen, azt nem is igazán tudok.

Az ovus mikroszkópom páfrányos volt tegnap.Egyenlőre reménykedem, hajrá nekünk csajok.

Elice

2009. dec. 5. 15:19
 8/33 anonim ***** válasza:

Bocs a hibákért, nagyon siettem :)

Elice

2009. dec. 5. 15:20
 9/33 anonim ***** válasza:

ne mondjam hogy ma csináltam egy tesztet, na de minek???? vérezgetek is, bár elég kevés, ráadásul jó ha most ágyazódik be:-(( szóval......ez már botrányos:-D

szerintetek lehet hogy valakinek 7-8 nappal hamarabb jöjjön meg?

Sziha

2009. dec. 5. 17:07
 10/33 anonim ***** válasza:

amúgy tünetem nincs :-(

Sziha

2009. dec. 5. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!