Kinek van most ovuja? Beszélgetünk eggyet a nemvártunkig?
Arra lennék kíváncsi,ki hogyan alakul?Görbék?Stb...
Remélem vagyunk egy páran:)
Én így alakulok:
Tegnap hüvelyi uh-n 19*16mm-es érett tüszőt látott a doki.Tegnap vagy ma repedés várható.Tegnap jobban éreztem bal oldalon,mint ma a szúrkálást.
Enci vagyok, nekem 2csíkos :)
Drukkoljatok, hogy minden ok legyen!
Én meg Nektek, hogy csíkosak legyetek!!!!!
Szia Encikém!
JAAAJ DE JÓ!!!
Gratulálok!
Mesélj el mindent!Hanyadik dpo-n teszteltél?Milyen teszttel?Tüneteid?
Husibaby
10-11. DPO-n vagyok, mensis érzések, néha 1-1 szurka méhben meg ciciben. Ma elkapott 2x az émelygés, de ez már lehet, hogy pszichés :)
Reggel X-epile-el, szép erős lett, aztán Walentine 10-essel, de az már kb az 5. pisi volt, de az is szépen látszik.
Veletek mizujs? Nagyon köszi a drukkokat, Nektek is viszont!!!!
Enci
Enci drága!
Jó hamar kimutatta!:)Nagyon jönni akart a baba:)
Én ma vagyok a 12-ik dpo-n de nem merek tesztelni,mert mikortesztelek,tuti azonnal megjön:(
Ha addig nem jön meg,akkor holnapután tesztelek.
Szorítsatok már LÉCCIKE!!!
Husibaby
Husy, nagyon drukkolok! Mutimá a görbéd! Egyébként ne úgy fogd fel, hogy ahogy tesztelsz megjön, hanem, hogy NEM JÖN MEG és kész!!!!!
Enci
Ez gáááááz!:(
Csak érdekes,mert a tüneteim eltünnek lassan,máskor meg a mellfájdalom akkor múlik,mikor megjött rá 1-2 napra csak.Most meg tegnap vettem észra,hogy még durrantak a melleim,de nem vészesen fáj,mint mikor megszokott jönni.
Jele sincs a menszinek:)--idáig--!
Ha 26-30 naposak a ciklusaim,akkor elvileg már késik 2 napot,de ha a 30-as ciklust nézem,akkor meg még előtte vagyok 2 nappal.
Szerinted?
CSINÁLNÉK EGY TESZTET,DE NEM MEREK,ÉS NINCS IS ITTHON!
Husyb.
Hát én bizony csinálnék. LEgfeljebb korai, de a hőd szép. És jó, hogy tartósan magasan van. Tudsz venni most tesztet?
Enci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!