Kinek van most ovuja? Beszélgetünk eggyet a nemvártunkig?
Arra lennék kíváncsi,ki hogyan alakul?Görbék?Stb...
Remélem vagyunk egy páran:)
Én így alakulok:
Tegnap hüvelyi uh-n 19*16mm-es érett tüszőt látott a doki.Tegnap vagy ma repedés várható.Tegnap jobban éreztem bal oldalon,mint ma a szúrkálást.
Szia Kedves Utolsó!
Nagyon szép a görbéd,egyértlmű a tüszőrepedésed napja is!
10-11 nap múlva nálad kiderül,hogy mi lesz az eredmény:)Tudom,hogy + lesz,és azt kívánom Neked,hogy törjed csak a kis fejecskédet mibe teszed apának a + tesztedet ünnepi ajándékként!:)Kívánom,hogy ez legyen a legnagyobb gondod:)
Én mára amúgy így alkaultam:
KEdves Kérdező!
Mi lenne, ha neven neveznénk magunkat? Én vagyok a kergegörbés, Enci. :)
Nagyon kedves vagy, hogy drukkolsz, a te görbéd is nagyon jól alakul ám! Ugyanezt kívánom neked, hogy a karifa alá kerüljön egy gyönyörű pozi teszt!!!
Szia Kedves Enci!
Aranyos vagy,köszönöm a jókívánságot!A megváltó szóljon Belőled!
Biztos olvastad már a nevem,én vagyok:
Husibaby
Olvastam bizony, te örök optimista! De jól csinálod!!!
Enci
Ma voltam nődokinál,aki a vérzésre annyit állapított meg,hogy leesett a hormonszintem,és azonnal felírt napi 2*1 duphastont amit 10 napig kell szednem.De ha +lesz ateszt,vissza kell mennem,mert ír mást.
Ez a bogyó hormon tartamú,és segíti a beágyazódást,vagyis a baba megtapadást.Azért véreztem,mert a leesett hormonszint miatt levált egy pici méhnyálkahártya.
A hőm 3 napja 37.De én erre nem adok.
Majd kiderül....
De azért már nyugodtabb vagyok:)
Ti hogy alakultok?
Enci vagyok. Nekem hol az az érzésem, hogy sikerült, hol az hogy nem...
Milyen a görbéd? Az enyém így alakul...
Én így alakultam mára.
Enci Drága!
Szerintem 17-ik cn-n volt ovud,mert onnan kezdett emelkedni szépen a hőd,és ma vagy a 7-ik cn-on.Én is a 7-ik cn-on vagyok.Mától Duphastont is szedek,remélem segítek a babának---ha van.
Husibaby
Elvileg az utolsó pozitív LH utáni napon van pé, szóval a ferty talán jó helyre tette... Majd 4 nap múlva kiderül, én hétfőn tervezek tesztelni..
Te mikor?
Enci
Én csak jövőhéten vasárnapra tervezem a tesztelést,ha addigra nem jön meg.Doki szerint jövőhéten 16-18 körül nem kellene megjöjjön.
Húúú,de izgi ha tesztelsz!Kívánom,hogy kimutassa a +++++!!!:)
Husibaby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!