Kinek van most ovuja? Beszélgetünk eggyet a nemvártunkig?
Arra lennék kíváncsi,ki hogyan alakul?Görbék?Stb...
Remélem vagyunk egy páran:)
Én így alakulok:
Tegnap hüvelyi uh-n 19*16mm-es érett tüszőt látott a doki.Tegnap vagy ma repedés várható.Tegnap jobban éreztem bal oldalon,mint ma a szúrkálást.
NEkem tegnap és ma volt/van pozi az ovutesztem, tökre erős ovis fájdalmam van... Dec 14-15-re nem várom... A görbém elég béna sajna, de azért beteszem ;)
Kedves Első:
Ha bíztatott a dokid,hát talán nem véletlenül:)Sok sikert,mert 22mm-es tüsző nagyon ígéretes:)
Kedves 2-ik:
Ha érzed a petefészked,akkor ott van pé is,meg tüszőrepi is:)Én is pont a bal oldalon érzem.
Tegnapelőtt kicsit,tegnap erősen,ma kissé.
Ha tudod mennyi a luteális fázisod akkor szerintem könnyebb dolgod van,de vannak kalkulációs oldalak is ahol csak beírod az utolsó mensid első napját ,az átlagos cn-ot,és kikalkulálja neked a nemvártad napját.
Szerintem legyetek a napokban eggyütt naponta,add meg az esélyt a babára.Aztán meg tesztelj +-at:)
Kedves 3-ik:
Ne törődj azzal ha béna a görbéd,attól még van péd,és ez a lényeg!
Csak Neked is azt tudom javasolni,hogy HAJRÁ:)
Amúgy sokszor béna görbékből lesz a baba:)
Elvileg nekem is mostanában van ovum (4.-ét jelölte meg a ciklus.hu még előre), de épp az a baj, hogy lehet h nincs is pé-m egyáltalán:( Eddig minden hónapban volt ovu fájdalmam is, most ezt sem érzem. A doki is azt mondta, hogy vszínű nincs pé-m, ezért is rövid a menzeszem(2 napos). Ha most nem sikerül, a köv. hónapban megyek vérvételre.
A görbém: [link]
Mindenkinek telitalálatos ovut kívánok!:))
Kedves Utolsó:
A görbéden én azt látom,mintha,most lenne ovud:)ugyanis a hőd szépen felugrott!Én azt javaslom,legyetek szépen eggyütt:)
Nekem is úgy alakult a ciklusom kezdetén,hogy nem lesz pém,mégis szerencsére lett,és tüszőrepim is lett uh szerint.
A görbe alapján amúgy nem sokszor lehet kinyilvánítani az igazságot.Hüvelyi uh-ra nem mentél?Hétfőn még elmehetsz és a dokidat kérd meg,hogy nézzétek meg uh-n,hogy meg-e repedt a tüsződ.Az ugyanis biztosabb...
Sok sikert Neked is!
Sziasztok! Csatlakoznék.
Nekem hétfőre írja az ovut, de ez a hónap nagyon furcsa. Most nem érzek pé-t , a görbém sose vot még ilyen össze vissza. Most ovutesztezek előszőr de az se akar pozi lenni:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!