Kinek hány hónap után jött össze a baba? Olyanok érdekelnek akiknek, nem elsőre sikerült.
Tudom hogy 1 éven belül 80% az esély, hogy összejöjjön, de mi már 6 hónapnál tartunk és nagyon kétségbe vagyok esve, főleg hogy párom már 42 lesz (neki már van gyereke) én 27 vagyok és félek hogy még évig nem fog összejönni... Régóta tervezzük, de még csak 6 hónapja vágtunk bele és már bánom hogy nem hamarabb...én naiv azt hittem, hogy elsőre összejön, mert ezt akarjuk...de nem így lett. Állandóan arra gondolok, hogy lehet páromnak valami nem stimmel az "anyaggal", de az is lehet hogy nálam van a gond...általános nődoki vizsgálat szerint minden ok velem.
Ezért is érdekelne, hogy kinek mikor jött össze? Használtatok-e valami vitamint vagy bármit te vagy a párod ennek elősegítésére? Köszi :)
Ne sértődj meg kedves kérdező,de a 6 hónap az még semmi...
3 éve döntöttük el,hogy szeretnénk babát.1,5 év után összejött majd a 8-dik héten már nem volt szívhang.Azóta eltelt 14 hónap és még mindig semmi.Az én párom 34 éves én meg 24 úgyhogy a kor nem nem gáz....
Hello
Olvastam a kerdesed... Hasonlo cipoben jarok\jarunk.... Erdekelne hogy mi lett veletek azota?! Sikerult a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!