Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teherbe eshettem?

Szerintetek teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
párommal mostanában nem voltunk együtt sokat, viszont azt megszakítással. 5 napja késik a menstruációm, a melleim feszülnek úgy, mint mielőtt megjön. de ez terhesség jele is lehet
2014. jan. 23. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Csinálj tesztet és rögtön kiderül.

Nekem mindig a menzeszem előtt 1-másfél héttel jött a mellfeszülés, onnan tudtam, hogy nemsokára megjön. Aztán mikor terhes lettem, akkor pedig ez elmaradt és akkor jött elő a mellfeszülés, mellfájdalom és erősebben, mint előtte a menzeszeket megelőzően, amikor meg kellett volna már jönnie a vérzésemnek, de mivel terhes voltam, így ugye nem jött meg.

És nekem 3 napot késett, amikor tesztet csináltam, mondjuk nekem rövidebb ciklusaim voltak, így akkor már a délutáni vizeletből is erős pozitív lett a teszt.

És mivel te is tisztában vagy vele, hogy a megszakítás nem védekezés, csak egy közösülési módszer, így természetesen lehetsz mellette terhes, szóval tesztelj!

2014. jan. 23. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
27%

Használjatok gumit és nem lesz ilyen gond.

Nagyon nem értem ezt a fajta gondolkodás módot.

Majd biztos jó lesz abortuszra menni. Nézz róla képeket!!! Aztán majd legközelebb azt se engeded hogy betegye a párod....

2014. jan. 23. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:

1: nekem is rövidebb, 26 napos ciklusaim vannak, és rendszeresen 1-1,5 héttel előtte feszülnek a melleim. köszönöm a válaszodat:)

2: nem kioktatást kértem, házasok vagyunk, csak a baba még nem volt tervben, de ha becsúszik nem esünk pánikba

2014. jan. 23. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!