Ki nem várja Februárban?
Figyelt kérdés
Ismét... új hónap, új remények! :)2014. jan. 23. 16:06
21/31 anonim válasza:
20-as miújsag Veled, csináltál még tesztet? Nekem nincs valami jó napom, a környezetemben ismét kiderült egy terhesség és első próbálkozásra összejött. Persze örülök neki, de érzem ezt a kettős érzést, hogy irigylem is nagyon! Körülöttem kapásból 5 embert tudok, akinek első hónapban sikerült. Én meg a 9.-et próbálom. Na mindegy nem kesergek, hisz van aki évek óta próbálkozik "Sz"
22/31 HorváthNikoletta válasza:
Szia hát nem sok minden van velem csináltam tesztet tegnap reggel de negatív lett de még mindig nem jött meg lehet a fogamzásgátló miatt de már október közepe óta nem szedem szerintem már kiürült a szervezetembol
23/31 A kérdező kommentje:
Azért majd írj, hogy mi az eredmény!
2014. febr. 6. 23:31
24/31 HorváthNikoletta válasza:
Jól van írok mindenféleképpen.
25/31 HorváthNikoletta válasza:
sziasztok ma csináltam tesztet megint negatív lett biztos nem vagyok terhes.kicsit elkeseredtem nem tudom akkor miért nem jön meg.
26/31 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg?
2014. febr. 12. 14:51
27/31 HorváthNikoletta válasza:
elfelejtettem írni hogy tegnap reggel megjött sajnos :(
28/31 anonim válasza:
Sajnálom :( Én meg amiatt vagyok ideges, hogy ma már a 20. ciklusnap van és tegnap még mindig nega volt az ovuteszt. Pedig a 19. napon mindig megvan az első poz nap és 21-22. napon ovulació. Ebben a hónapban elkezdtem a cickafark teát, reméltem, hogy előrébb hozza a peteérést. Nincs szerencsém. .. :( "Sz"
29/31 anonim válasza:
A 20. nap is negatív... Ebben a hónapban sincs peteérésem??? :(((( Most már nem csak a mensi első napján van sírós hangulatom.... "Sz"
30/31 anonim válasza:
Sziasztok! Én mára nem vártam, pár napja tesztelgettem Lh teszttel és folyamatosan erősödött, 3 napja meg elkezdtem a 10-es tesztekkel (úgyis annyi van itthon , hogy halmokban áll az összes teszt) és 1-2 napig full nega volt, aztán azt hittem hallucinálok, majd tegnap egy egyértelműt(halvány ugyan de az)teszteltem és az LH tesztről is leugrik a tesz csík. 2. próbálkozós hónapunk volt, előző hónap kémiaival fejeződött be így most remélni se mertem, de pozitív lett :) Hatalmas boldogság van, de még visszafogottan, a következő pár hét kritikus azért. Amivel tudok segíteni nektek hátha. Én 35 éves vagyok első babu lesz, ha velünk marad, már pedig miért ne lenne így :) 4 hónapja szedem a Gravidát, lassan féle éve a Maca Negrát, és 3 hónapja az L-Metylfolacate 800-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!