Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Februárban?

Ki nem várja Februárban?

Figyelt kérdés
Ismét... új hónap, új remények! :)
2014. jan. 23. 16:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Kedves 8as! Nem vagy egyedul. Nekem is faj a cickom es megjon erzes 1-2 napja vn. Februar 1re nm varom. Hasam aljan csikizest, szurkalast erzek noh de nm bal v jobb oldali petefeszkemnel. Remelem nm csap be a szervezetem. Annyit csalodtam mar :(

Szombaton tesztelek alig tudom ki varni :)

Drukkolok nektek!!!

3as voltam.

2014. jan. 26. 10:42
 12/31 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es!

Az szuper:) Hát mi nem védekezünk, úgyhogy igazából bármikor becsúszhat úgymond. De eddig nem alakult így:) Pedig örülnék neki azért....

2014. febr. 1. 23:53
 13/31 HorváthNikoletta ***** válasza:
Kedves 4-es válaszoló én is február 1 re nem vártam még semmi eddig.nálad mi újság?
2014. febr. 2. 10:36
 14/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tegnap sajnos meg jott:(

11es voltam

2014. febr. 2. 13:30
 15/31 anonim ***** válasza:
Kedves 13as! sajnos tegnap megjött :( :(
2014. febr. 2. 17:48
 16/31 anonim ***** válasza:
sziasztok.én február 15re nemvárom!
2014. febr. 3. 12:49
 17/31 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Csatlakozok, nekem is megjött. :(
2014. febr. 3. 15:04
 18/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( De ne keseredjetek el! A következő hónap szerencsét hozhat :) Kitartás!
2014. febr. 3. 15:09
 19/31 anonim ***** válasza:
Nekünk ez a 9. próbálkozós hónap. Ovulációm elvileg a jövő héten lesz. Ebben a ciklusban elkezdtem inni a cickafark teát, az E vitamint 2 hét után abbahagytam, mert elég durva menstruációt produkált nekem. Ma voltam nőgyógyásznál, mert nagyon nem tetszett, hogy peteérés után 7-9 nappal mindig megjött, pedig ugye 12-16 nap a normális. Szerencsére a doki nem vacakolt azzal, hogy várjuk ki az egy évet meg ennyit-annyit, hanem rögtön adott beutalót, köv. mensim (bár remélem már nem jön meg) alatt meglesz a cukorterhelés és a hormonvizsgálat, valamint a D vitamin szint mérés. Férjem pedig elmegy a spermavizsgálatra. "Sz"
2014. febr. 3. 18:31
 20/31 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok nekem kelett volna megjönnie február elsején de még semmi mareggel csináltam tesztet és negatív lett szerintetek mi a baj?
2014. febr. 4. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!