Ma van a nemvárt napja. Teszteljek egyet most délután?
Figyelt kérdés
Próbálok türelmes lenni, de nem megy.. Van itthon 3 hcg tesztem, azon gondolkodom hogy ellövöm most az egyiket :)
Szerintetek?
(10-es érzékenységű tesztcsík)
2009. dec. 3. 19:07
11/20 anonim válasza:
Én nem várt előtt egy nappal csináltam, de ha kibírod reggelig, akkor csináld reggel. Drukkolok. :)
12/20 anonim válasza:
Jobba reggel,nekem hajnali pisi egyből kimutatta,2 nap múlva a délelőtti alig látszott,meg is ijjedtem kicsit:-)Ma már 16 hetesek vagyunk,szurkolok a pozi tesztért!
13/20 anonim válasza:
Várom a reggeli eredményt!!!
Megy a drukk!
14/20 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg..Csináltam reggel tesztet de negatív lett.. :(
Kíváncsiságból csináltam reggel jóstesztet is, épphogy csak látszik a második vonal..szóval attól tartok hogy egy újabb sikertelen hónap :(
2009. dec. 4. 09:01
15/20 anonim válasza:
Olyan nincs hogy épphogy csak látszódik a csík.Ha ott van a csík akkor ott van a csík.Ha valaki nem terhes akkor nincs második csík.Majd írd meg hogy mi lett,nem akarok előre gratulálni:)
16/20 A kérdező kommentje:
Jósteszten (ovu teszt reggel)lett csak ott a második csík halványan, nem a terhességi teszten.. :(
Így nem nagyon merek reménykedni... :(
2009. dec. 4. 15:02
17/20 anonim válasza:
Azért az biztató, h még nem jött meg.
18/20 anonim válasza:
SZia Kérdező!
Mi újság? Teszteltél?
19/20 anonim válasza:
Szia! Csináltál azóta tesztet? Mi újág van?
20/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy csak most írok.
Sajnos megjött, így csalt a teszt..dokinál is voltam azóta, mondta hogy a tesztek 70%-a kuka, és téves eredményt mutat... :(
2010. jan. 4. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!