Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szólnátok, ha egyik...

Mit szólnátok, ha egyik napról a másikra kiderülne, hogy 12 hetes terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 10:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
5. vagyok, már a második lenne, de tényleg örülnék egy kistesónak :).
2014. jan. 22. 11:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődnék,mert mindig megfelelően védekezünk :)

Miután felocsúdtam, biztosan nagyon örülnék,mert szeretnénk még babát.

2014. jan. 22. 11:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

13 hetes voltam mikor kiderült a terhességem. Fogamzásgátlót szedtem volt megvonásos vérzésem. Voltak tüneteim igen, levert a víz, szédültem, és ezerrel vert a szívem....de mivel régen pánikbeteg voltam teljesen azt hittem, hogy megint visszatért.

Emitt voltam kivizsgáláson, háziorvoson mindenhova küldött a tüneteim miatt (kb.7-8 hetes terhes lehettem). 12héten kezdtem el gyanakodni, amikor elkezdett sötétedni a mellbimbóm és puffadtam nagyon. Beütöttem a tüneteket a google-ba kíváncsiságból és persze, hogy a terhesség jött fel elsőnek. Nem igazán akartam hinni ennek az egésznek mert 5 éve szedtem a fogamzásgátlót, igaz néha volt, hogy este iszogattunk csajokkal és akkor másnap reggel pótoltam. Másnap elmentünk párommal, hogy vegyünk tesztet, persze végig azt szajkóztam:"ez vicc, tuti nem vagyok terhes". Hazaértünk, irány a wc, teszt elő, pisi, rácsepegtetem azt a bizonyos 3 cseppet (gabriel teszt), megy végig a pisi, és egyből olyan pozi lett, hogy köpni nyelni nem tudtam.

Felhívtam a nőgyógyászom másnapra hívott be. Nem terveztünk egyenlőre gyermeket így elsőnek sírva fakadtam. Még mindig azt gondoltam, hogy tuti ciszta mert az is csinálhat ilyet...stb.

Esetére megnyugodtunk, átgondoltuk..és már azon viccelődtünk, hogy mi van ha azt mondja a doki haha Ön belépett a 2. trimeszterbe:))

Álmomban sem gondoltam, hogy tényleg ez fog történni másnap.

Felfeküdtem a vizsgáló asztalra: doki megszólal: akkor most megcsináljuk a 12.Heti orrcsont és tarkóredő mérést..gratulálok kismama.

Bocsi ha hosszúra sikeredett..nagyjából ennyi a történetünk.

Lányom 4kg-val született, mára 22 hónapos cserfes kis csajjá cseperedett, és most vagyok 5-6 hetes terhes a kis tesóval, ez már tervezett baba:)

Szép napot mindenkinek-

2014. jan. 22. 11:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én majd egy év sikertelen próbálkozás után már nagyon is örülnék neki :-) Hogy rögtön a 2. timeszterrel "kezdhetném" az meg külön öröm lenne, legalább az első hónapok bizonytalanságán rögtön túl is lennék.
2014. jan. 22. 11:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondanék egy cifra sort, aztán mennék rögtön dokihoz, hogy megnézze, minden rendben van e. A cifra azért lenne, mert most egymás után, tervezetten jött két gyerekünk, és még fáradt vagyok a harmadikhoz, most kérek legalább 3 év "pihit" és csak kettőre figyelnék inkább... Persze ha jön, akkor lenne pár hónapom hozzászokni :)
2014. jan. 22. 12:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Édesanyámnak rövid terhessége volt, mindössze 3 hónap! Ő sokszor ment orvoshoz,hogy terhes (már nevettek rajta az ismerősök,hogy mért megy megint) de mindig azt mondták,hogy nem terhes, higgye már el. Majd kórházba került és kiderült,hogy tényleg terhes és a 6ik hónapban van!
2014. jan. 22. 12:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát én borzasztóan örülnék. Amúgy a húgom így járt. Védekeztek, megjött neki, megjött még egyszer, megjött harmadszor és utána olyan konstans hányingere és fáradtsága volt, meg egyéb tünetei hogy csinált egy tesztet... hát már elmúlt 12 hetes akkor. De gyak. semmi tünete nem volt addig. Mondanom sem kell, nem tervezett baba volt. 5 éves :)

Mi már több mint egy éve próbálkozunk, de az elején mikor megjött mindig reménykedtem, hogy ááá azért baba van a dolgoban (anyum is így volt a tesómmal anno). De egyelőre nem vagyok 12 hetes terhes :D

2014. jan. 22. 12:39
 18/22 anonim ***** válasza:
Örülnék :)))bár fura lenne,mert nekem feltűnne,ha kimaradna :P
2014. jan. 22. 15:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit szólnék,nekem a kisfiam becsúszott de arról már 4 hetesen tudtam.Élesben év vége felé szeretnénk próbálkoznia tesóval,tehát örülnék és kicsit meg is ilyednék,pláne,hogy pont 3 hónapja volt egy vetélésem.
2014. jan. 22. 19:37
 20/22 anonim ***** válasza:
ijednék,bocsánat rosszul írtam
2014. jan. 22. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!