A leírottak alapján ez egy elázott, rossz teszt?
Sajnos lefényképezni nem tudom, így inkább leírom hogy néz ki. X-epil tesztet használtam. Rendesen csináltam mindent ahogyan a tájékoztatón is írták. Addig mártottam ameddig kellett és annyi ideig amennyit írtak. Mivel sok tesztet csináltam és ilyet még nem tapasztaltam, csak olvastam hogy van ilyen hogy elázott teszt így nem tudom eldönteni az enyém az-e.
Ott van a második csík ahol lennie kell. A két széle teljesen jól kivehető, a belseje pedig halovány rózsaszín. Egy picit talán vastagabb mint a controll csík. Azért nem tudom hogy elázott-e mert a teszt csík és a controll csík között is halvány rózsaszín és nem fehér a teszt.Ha fény alatt nézem akkor meg szimplán pozitívnak látom.
Tudom hogy így hogy nincs kép így nagyon nehezen tudtok bármit is mondani :( De van esetleg valaki aki ilyen tesztet produkált és kisbaba volt? Mindenképpen megismétlem a tesztet holnap reggel. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni hogy egyáltalán érdemes-e csinálnom még egyet vagy nem mert ez csak elázott. Köszönöm!
Köszönöm a válaszod!
Ez rózsaszín. Ezt a tesztet egyébként tegnap csináltam. De akkor 2 nap múlva tesztelek :) Köszönöm.
Csinálhatsz még tesztet,de szerintem biztosan pozitív ez is.
Lehet,hogy nem tisztult még le ezért nem fehér közötte.
Köszönöm szépen mindenkinek!!
Én is így gondolom, tényleg mindig nagyon ügyeltem arra hogy úgy csináljam ahogy a tájékoztatón írják.Ezért nem jártam így még soha :S Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!