Szerintetek, mikorra időzítsük az együttlétet?
Figyelt kérdés
Sajnos a hőmérőzésemből kimaradt 4nap.Holnaptól folytatom ujra.Ovutesztelek tegnap óta.Tegnap még nega volt az ovutesztem.Ma vagyok a ciklusom 13.napján,nyulos nyákot tapasztalok.Este is csinálok ovutesztet.A ciklusom hónapokon keresztül 32-33 napos volt.Az utóbbi 2hónapban 28napra jött meg.Legyünk 2naponta együtt?Vagy a 13.nap aztán 15. 17.nap?2014. jan. 21. 11:50
1/2 anonim válasza:
én ovu tesztet nem használtam, csak hőmérőt. Hónap 14-én volt legalacsonyabb hőmérséklet, 15-én és 21 én voltunk együtt, baba lett belőle :) szóval nem a nap számít szerintem csak hogy abban az időközben legyetek együtt két naponta. A többit már megoldja a természet:)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen tudom,csak nálunk iszonyat kevés a spermaszám és volt akinek sikerült így és lombik elött megprobáljuk hátha.Ha meg nem akkor indul a 3. lombik.
2014. jan. 21. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!