Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikorra időzítsük...

Szerintetek mikorra időzítsük az együttlétet? Clostybegitet szedek, ma vagyok a ciklusom 14. napján.2. havi closty kúrám.

Figyelt kérdés
Ezt írta az ultrahangos a papíromra: endometrium:10mm. Nem kell többnek lennie? Bal oldali ovariumban egy 23mm-es átmérőjű egyrekeszes,sűrű bennékű képlet,illetve 19mm-es folliculus.Most akkor ezalapján azt kell értelmeznem,hogy van egy 19 mmes tüszőm?Az mikorra érhet meg?És a 23mm egyrekeszes az ciszta akarna lenni?
2012. máj. 14. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:

A sikeres beágyazódáshoz minimum 8 mm-es méhnyálkahártya szükséges, a tiéd abszolút rendben van! :)

A 19 mm-es folliculus holnapra, holnaputánra lesz optimális méretű. ;)

Az egyrekeszes, sűrű bennékű képletről - mint laikus - azt gondolom, hogy egy anovulatorikus ciklus eredménye lehet.

2012. máj. 14. 11:43
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy írtál.Az elöző hónapban 3mm volt.na akkor holnap mindent bele.
2012. máj. 14. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Sikerült???Vagy érzel már valamit?

Én is clostis vagyok,szerdán megyek a 14.napi uh-ra!!!

2012. máj. 28. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:
hát még nem tdom.a mai 10-es tesztem negatív.a napokban kellene megjönnie.Ilyen a görbém: [link]
2012. máj. 28. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig nagyon szép a görbéd...

Nem fájt a hasad a clostitól peteérés körül?

Én semmit nem érzek,ma vagyok a 12.napon,1-2 nap mulva lesz ovum,de nem fáj a hasam,mondjuk un-on a 9.napon voltam és szerdán megyek megint.

2012. máj. 28. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!