Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki adna nekem magyarázatot...

Valaki adna nekem magyarázatot? Többi lent!

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm állítása szerint a párjával mindig óvszerrel védekeztek aztán egyetlen egyszer megszakításossal és azonnal teherbe esett most 13 hetes. :) Van olyan ismerősöm is akiknél egyszer elszakadt a gumi és most 1 éves a kislánya és még sok ilyet tudnék felsorolni,de az miért van hogy én több mint 3 év alatt (megszakításossal) egyszer sem estem teherbe,mind a ketten egészségesek vagyunk nincs semmi gond! Az ilyen nőkre akiket az imént felsoroltam azt mondják hogy nagyon termékenyek akkor én ezek szerint kevésbe vagyok az? Vagy létezik hogy ők azonnal én meg 3 év ami 36 hónap egyszer sem fogtam ki?? Vagy esetleg közrejátszhat az is hogy a 2 sejt "milyen viszonyban van"?? Vagy nem értem kérlek valaki magyarázza ezt el.. bocsika h ilyen hosszú let! Előre is köszönöm :)
2014. jan. 21. 04:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy mindketten egészségesek vagytok, így önmagában kevés, a fogantatáshoz sokkal több kell.

Többek közt szerencse vagy szerencsétlenség, ki hogy hívja a védekezés melletti teherbeesést.

2014. jan. 21. 06:09
 2/9 anonim ***** válasza:
egyszer sem ''fogtad ki''ügyes a párod...egy cseppnyire vigyáz.. :) 5gyermekes anyuka
2014. jan. 21. 07:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi évekig gyógyszerrel védekeztünk, aztán elérkezettnek láttuk az időt a babára. Ekkor elkezdtünk megszakításosan védekezni, amíg a gyógyszer kiürül. Közben történt ez-az és 11 hónapig megszakítással éltük a házaséletet. Utána jöhetett a baba és az első hónap normál akciózás során terhes lettem. Egyszerűen a párom vigyázott amikor kellett, ettől még lehet, hogy szerencsénk is volt, vagy jókor voltunk együtt nem tudom. De amit leírtál, az én tapasztalatom alapján még simán lehet, hogy ugyanolyan termékenyek vagytok és könnyen megy majd a gyerekvállalás, amikor itt az ideje.
2014. jan. 21. 08:03
 4/9 anonim ***** válasza:

majdnem 6 éve alatt szinte mindig megszakítással védekeztünk, de amikor terveztük a babákat, akkor hónapra pontos volt! :)

Szerintem a te párod is oda figyel rendesen mindenre:)

2014. jan. 21. 08:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Körülbelül 10 hónapig védekeztünk megszakítással, miután az orvosom javaslatára letettem a gyógyszert. Ugyanolyan gondolataim voltak, mint neked, hogy ha mindenki teherbe esik ezzel a módszerrel, akkor én miért nem (3 ilyen terhesség is volt mostanában a környezetemben). Azt gondoltam, hogy valami gond van velem, és biztos nehezen esek teherbe. Ehhez képest most volt az első "éles" hónapunk, és azonnal terhes lettem. Úgy tűnik, csak a férjem volt nagyon ügyes :) Ne aggódj, simán lehetsz nagyon termékeny, csak a párod kellően odafigyel.
2014. jan. 21. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így szeretkezünk, és mi is nagyon figyelünk. Bennünk is felmerült ez, hogy lehet nem is lehet gyerekünk, mert annyi ilyet hallani, hogy baromi nagy az esély megszakítással teherbe esni, ehhez képest 1,5 éve így csináljuk. Majd kiderül :)
2014. jan. 21. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:

A megszakításos módszer nem védekezési módszer. De ennek ellenére van, aki teherbe esik így, más meg évekig nem. A termékenység meg elég összetett kérdés szerintem. Sok mindennek klappolnia kell. A barátnőm mindkétszer úgy lett terhes, h kiszakadt egyszer-egyszer a gumi. Én meg meg már majdnem egy éve próbálok teherbe esni, tehát sehogy se védekezünk és mégse sikerül. Pedig egészségesek vagyunk.

Az, hogy valaki nem esik teherbe megszakításos módszer mellett jelentheti azt, h a párja nagyon vigyáz, de akár azt is, hogy egyszerűen nehezebben tud teherb esni.

2014. jan. 21. 11:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek a gyors válaszokat :)
2014. jan. 21. 16:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam,hogy veletek is ugyanígy volt aztán egyből összejött a baba:) Már kezdte rombolni a önbecsülésemet ez a dolog h talán terméketlen vagyok..erre az évre már babut tervezünk remélem nem lesz gond :)
2014. jan. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!