Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » VALAKI adna nekem magyarázatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VALAKI adna nekem magyarázatot arra, hogy a 20-as korosztályú kislányok miért a 38+ os (inkább 40-es) férfiakra gerjednek? Csak ma, eddig 4 ilyen kérdés is volt. (LINKEKKEL)

Figyelt kérdés

Tudom most majd mondják, hogy:

- érettebb gondolkodású

- komoly tervei vannak

- biztos egzisztenciája van (akkor mégsem a pénz számít, ugye? :D)

- higgadtan kezel mindent (messze nem igaz)

- jó velük a szex (messze nem igaz, mert egy huszonéves srác libidóját, technikáját nem fölözi, sőt napokban panaszkodott itt egy csaj, hogy 45 éves a pasija, ő 25 és nem kívánja már vele a szexet a pasi)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

16.36

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__49..

16.53

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

17.19

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

17.21

2013. okt. 28. 17:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ezt honnan veszed?
2013. okt. 28. 17:42
 2/22 anonim ***** válasza:

Azért mert ezek a férfiak már rendszerint érettebb gondolkodásúak, komoly terveik vannak a jövőre nézve, biztos egzisztenciával rendelkezik de ez abszolút mellékes, higgadtan kezelik a problémákat, már amikor és jó velük a szex, ami persze nem mindig igaz, hiszen egy huszonéves sráccal többször tudják csinálni.

Úgy nagyjából ezért, ha nem erre a válaszra számítottál az csak a véletlen műve.

2013. okt. 28. 17:45
 3/22 anonim ***** válasza:

Jogos a kérdés,erre én is kíváncsi vagyok. :D

És még ezek után csodálkoznak,hogy mennyi huszonéves szűz fiú van,mikor a huszonéves lányok ilyenekkel vannak együtt,és nem a korabeliekkel. :)

2013. okt. 28. 17:46
 4/22 anonim ***** válasza:
Mert annyi eszük van, mint egy féleszű csirkének.
2013. okt. 28. 17:47
 5/22 A kérdező kommentje:
Megvizsgálnám ezeknek a lányoknak az édesapjukkal való kapcsolatukat. Tuti valami nem kóser ott.
2013. okt. 28. 17:48
 6/22 anonim ***** válasza:

A kérdező kicsit kiakadt :)

"A jó édes anyádnak komolytalankodd el ezt a kérdést te nyomoronc.

"

Akkor válaszolok normálisan :)

Te pedig ne siránkozz ilyen hülyeségeken, a kérdésednek abszolút nincs értelme. Általánosítasz és belekötsz olyanba ami mindenkinek szíve joga eldönteni. Ha egy 20 év körüli lánynak egy 40-es pasi tetszik, AZ K*RVÁRA NEM TARTOZIK RÁD!

2013. okt. 28. 17:49
 7/22 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk valamit. Ez itt NÉGY KÉRDÉS, NÉGY EMBER.

A másik meg, hogy az egyik gondolatjeled mögött, oda írtad, hogy messze nem igaz, hogy az idősebbekkel jó a szex, és ezt mivel támasztod alá? Azzal, hogy itt EGY ember azt írta.

Na ne nevettessél már!

A 20-as korosztályban pedig nem kislányok vannak, normális esetben. És kikérem magamnak, hogy egy felnőtt nő olyan társat válasszon magának, amilyet szeretne! Had ne ti döntsétek már el helyettük! Köszönöm. Igen, a felsorolt tulajdonságok lehetnek vonzóak. Vannak nagyon vonzó, férfias idősebb pasik.

Ettől függetlenül én se vagyok ilyen "idős pasi" mániás, nem ez alapján döntök, de akár idősebb is lehet a szerelmem/szexpartnerem, ha vonzz!

Tudod mit, nekem eddig olyan tapasztalataim voltak, hogy a kortársaimmal kicsit kezdetleges a szexualitás. Nem, ebből nem következik, hogy minden huszonévessel ez a helyzet, de ha a te logikádból indulunk ki... akár ezt is következtethetnéd :P

2013. okt. 28. 17:49
 8/22 anonim ***** válasza:
62%

Dehogy jogos a kérdés. Azért mert egy huszonéves szüzike csak annyira képes, hogy bele tudná verni a farkát egy pinába, de egy nőt nem képes felszedni a rakás szerencsétlensége, attól még a nőknek nem a szex a legfontosabb. A szeretet, a megbecsülés, biztonság stb. míg a mai fiatal fiúk a szájukat sem képesek kinyitni...

Nyilván túlzás a 20 év korkülönbség, de az sem normális hogy te a 20 és 30 év közötti nőket "20-as korosztályú kislányok"-nak hívod. Elég beteg lehetsz.

2013. okt. 28. 17:51
 9/22 A kérdező kommentje:

8as: nevetnem kell rajtad! :) Ki beszélt itt szűz huszonévesekről? Én azokra a huszonéves férfiakra gondolok, akik amiatt nem tudnak egy értelmes nőt összeszedni mondjuk hosszabb párkapcsolataik után, mert ez a trend, hogy a kortárs lányok 40-es pasikkal vannak együtt. Leszarják és arcon köpik magukat, mivel sok ilyen korú pasinak családja van, de azárt belevágnak és utána meg itt rinyálnak, hogy át lettek b aszva. Szánalom :D

És ne, ne gyertek azzal, hogy biztos elküldött sok kortárs nő, mert kamu. Komoly kapcsolataim voltak csak, de amikor már élőben is ezt tapasztalom, hallom, látom, akkor a f aszom is tele van ezekkel a nőkkel. :)

Ami a szexet illeti, jó magam igen magas szinten állok. Nem beszélve az értelmi, szellemi, lelki potenciálról.

2013. okt. 28. 17:56
 10/22 anonim ***** válasza:
hmm.. szerintem, jobb nem leállni veled, mert te is a gyűlölködő fajta vagy. Inkább keresek egy érett, kiegyensúlyozott 30ast :D
2013. okt. 28. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!