Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarazatot szeretnek, de nem ertheti ugy, hogy "futok" utana?
Lelepett minden magyarazat nelkul, egyik naprol a masikra. Tavkapcsolat volt, eleg rovid elettartamu, de ugy hittem, komolyak a szandekai es az enyemek is azok voltak. Egyik nap megbeszeltuk a talalkat, de a megbeszelt idopontban nem jelentkezett. Masnap rakerdeztem, de nem valaszolt. Azota eltelt egy kis ido es arra gondoltam, irok egy uzenetet, amiben elmondom, hogy elfogadtam, hogy valamiert igy dontott, es nincs bennem harag, de szeretnem tudni, hogy miert csinalta, mitol valtozott meg egyik naprol a masikra. Szeretnem tudni, mit hibaztam, hogy legkozelebb ne kovessem el ugyanazt a hibat... Nem tudom, megirjam- e neki, igazabol attol felek, hogy nem valaszol ra, pedig nem tini mar, vallalhana egy kis felelosseget azert, amit csinalt, ha ez csupan annyibol allna is, hogy valaszoljon nekem. Az lett volna az idealis, ha o jelentkezik, hogy megmagyarazza, de hat...
En 24n, o 27f
Ez a baj a távkapcsolattal.
Az ember azt csinál amit akar.
Na de mindegy.
Mivel nagy a távolság köztetek nincs veszteni valód, kérdezd meg. Hátha kitalál valami ürügyet ami esetleg igaz is lehet.
Ha Nem ír vissza akkor tudod hogy talált valaki mást. És mivel nagy a táv köztetek nem is fog beléd botlani amiért meg kéne magyaráznia. Sajnos vannak puha testű lények.
lehet, hogy nem tini, de úgy viselkedik
én is ismerek ilyet, komolytalan...
te nem hibáztál semmit, ebben biztos vagyok (ha hibáztál volna, azt tudnád, éreznéd)
akit én ismerek, az pl. akkor csinál ilyet szerintem, ha fél, hogy komolyra fordul egy kapcsolat, ráadásul neki mindig több nője van, és ha egyet kiemel a sorból, és jobban foglalkozik vele, a többit hanyagolja
mivel nem akar lebukni a sok kavarásban, az a fegyvere, hogy nem hív, nem ír, nem válaszol, így nem neki kell mondania, hogy pá, hanem a lánnyal mondatja ki.
ez neki nagyon kényelmes, és így nincs rajta felelősség
Azt hiszem az lenne a legjobb ha írnál neki egy távolságtartó smst, hogy a kis lelkivilágod megnyugodjon!Egy olyan smst amivel nem alázod meg magad!
Pl: Szia!Azért én úgy gondolom, hogy X idő után annyit megérdemeltem volna, hogy mielőtt lelépsz tisztázd velem a dolgokat, de úgy látszik félreismertelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!