Szerintetek teszteljek? (Bovebben lent)
Sziasztok!
24-en (nem) kene megjonnie.Igazabol nem tudom eldonteni hogy varjam-e vagy nem.
Bar nagyon szeretnem de ebben a honapban nagyon sokat voltam beteg, meg voltam fazva, felfaztam, fogfajas stb.. sok gyogyszert szedtem es nem akarom h vmi baja legyen a kicsimnek-ha ott van. De amugy csak ciklus 6.napjan voltunk egyutt,es nem hiszem hogy osszejott volna, legalabbis nagy csoda lenne szerintem.
Azota 16 nap telt el, gondolkodom teszten, mar csak azert is, mert kedden fogorvoshz megyek, es hogy "biztosan" tudjam h babas vagyok-e vagy nem.
Amugy tunetem csak a gyakori pisiles(nem faj ugyan,de ez meg lehet a felfazas miatt), melleim erzekenyebbek de nem tulsagosan jobban mint normalisan szoktak ebben a szakaszaban a ciklusomnak, plusz elvileg 10-en volt ovum, viszont az az egyuttlettol szamitott 9.nap volt, es azota nem mult el az ovus fajasom, csak enyhult kicsit.
Szerintetek?
Igen, egyreszt eszmeletlen korai, mivel meg egy kerek het van hatra, masreszt viszont csak akkor az egyszer voltunk egyutt, es valoszinu ebben a hatralevo egy hetben meg nem is leszunk mar egyutt, szoval azert agyalok rajta... vegulis egyuttlet utani 16-nap.. (holnap 17.)...
az eszem nekem is azt mondja, amit te, kedves elso valaszolo, a szivem megis aggodik, hogy nehogy bajt csinaljak a gyogyszerekel...
Koszi mindenkinek a valaszokat, ment a zold kezecske! Amugy lenyugtattam magam h minden ok lesz, nem teszteltem, majd tesztelek ha nem jon meg penteken...
Koszi megegyszer! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!