Szerintetek ne aggódjak vagy teszteljek késöbb?
Figyelt kérdés
Elözö évben júniusba terhes lettem örültünk neki de sajnos a baba a nyolcadik héten elment, eléggé megviselt minket a dolog a párommal, ezért úgy döntöttünk hogy egy évig védekezünk tabival, amíg költözésen stb. túl leszünk. Öszíntén megmondom hogy elözö év utolsó két hónapjában nagyon sok dolog miatt voltam stresszes meló stb. és volt hogy elfelejtettem a tabit 1x-2x de nem többször, megjött rendesen elözö hónapban is, viszont most ebben a hónapban rendesen bevettem eddig minden tabit, de olyan tüneteim vannak mint amikor terhes voltam: feszülö fájó mellek, gyomorégés, aluszékonyság, és néha fáj a hasamalja..már teszteltem kétszer de negatív. A tablettákból egy hétre való van még hátra aztán ugye elvileg meg kell hogy jöjjön...szerintetek várjak és ne gondoljak terhességre - ugye a negatív tesztek miatt- vagy teszteljek késöbb még egyszer??2014. jan. 6. 21:50
1/3 anonim válasza:
Tesztelj még egyet mensi környékén, de szerintem nem vagy terhes.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, én is arra gondoltam hogy ha a mensi nem jön meg vagy furcsa akkor majd tesztelek megint....csak furcsa mert a melleim csak pár nappal mensi elött szoktak ilyenek lenni most meg már kb. két hete...biztos valami hormon változás...köszi
2014. jan. 6. 21:55
3/3 FKKTorp válasza:
Szerintem sem valószínű hogy terhes vagy, de a biztonság kedvéért csinálj tesztet a várt napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!