Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
nemvárt elött 6 nappal negatív lett a tesztem. Van még remény? mikor ismételjem meg? nemvárt napja elött felesleges?2013. dec. 31. 11:22
1/12 anonim válasza:
nem várt napjátol hamarább nem érdemes :)
2/12 A kérdező kommentje:
oke, csak annyira nehéz kivárni :) de probálok türelmes lenni.
köszi a választ
2013. dec. 31. 11:25
3/12 anonim válasza:
Mindjuk 6 nap múlva, ha nem jön meg!
4/12 anonim válasza:
még van e remény? ez komoly? olyan korán teszteltél hogy akkor még a beágyazódás sem kezdödött meg akkor. Aktus után 2 héttel tesztelj vagy ha nem jön meg.
5/12 anonim válasza:
Nemvárt napján tesztelj, előtte inkább ne,mert csak idegesíted magad! Nekem nemvárt előtt két nappal lett nagyon nagyon halvány a tesztem, nemvárt napján,már erősödött a második csík!
6/12 A kérdező kommentje:
olvastam, hogy van akinek sokkal elöbb kimutatta. kicsit el is keseredtem... legboldogabb lennék ha pozitív tesztem lenne. hétfőn tesztelek ha nemjön meg.
köszi mindenkinek :)
2013. dec. 31. 12:03
7/12 anonim válasza:
Majd írd meg az eredményt!
Én ma fogok tesztelni :)
8/12 anonim válasza:
ha félidöben volt valakinek peteérse akkor nem lehet hogy ennyivele löbb kimutassa. Ugy látom angyon nem vagy tisztában a megtermékenyülés menetével. A megtermékenyülés aktus után kb 1-12 órán belül történik meg ha peteéréskor voltak együtt. Utána kb 3 napig vándorol a méh felé a megtermékenyült petesejt ami közben végig osztósik. Utána még 2-3 napig csak ugy osztódik még beágyazódás elött. askazus után kb 7-10 nappal kezd beágyazódni. Ezután kezd el termelödni a Hcg. ezt mutatja ki a teszt. AKi enniyvel elöbb pozitívat tezstelet annak tuti nem félidöben volt peteérse.
9/12 anonim válasza:
Én ezt urbán legendnek tartom, hogy aktus után 7-8 nappal már valakinek pozitív a tesztje. Az valószíneg nem attól az aktustól lett terhes, vagy valami csodanő lehet. Minden teszten az van, hogy legkorábban a 14. nap reggel első vizeletből érdemes elvégezni. Én is erre vagyok példa. A 14. napon halvány pozitív lett, a 15. napon meg már erős.
10/12 A kérdező kommentje:
mindennek utánna olvastam igazából minden oldal mást ír.. de majd kiderül hétfön :)
2013. dec. 31. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!