Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egészen egyszerűen nem tudom...

Egészen egyszerűen nem tudom kiszámolni hogy mikor kellene megjönnie, így hogyan teszteljek?

Figyelt kérdés

Szinte minden hónapban az utolsó napokban jött meg 28-29-30-31. októberben utoljára 31.-én jött meg és 5 napig szokott nekem általában tartani. De így nem tudom kiszámolni hogy mikorra ne várjam vagy mikor teszteljek egyáltalán. Online menszesz naptár szerint 29.-én kellett volna megjönnie azaz pénteken, de semmi. Ma csináltam délután egy tesztet ami negatív lett. Nem tudom hány naposak a ciklusaim :(

Egyébként a tüneteim:

-Reggel ébredés előtt a hőm 36.8 napközben 37.3

-A melleim érintésre fájnak, aludni nem tudok hason

-A derekam szúr,fáj. Nem erősen de érzem.

-Próbáltam a méhszájam elérni guggolásban de alig tudtam nagyon be van húzódva ahogy érzem viszont annyira nem kemény.

-Nagyon ritkán, néha beszúr alul a hasam de ennyi igazából.

Szerintetek mikor teszteljek mikor van ezek alapján értelme?

2013. nov. 30. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 nap múlva ismételj.
2013. dec. 1. 02:13
 2/3 anonim ***** válasza:
HOlnap tesztelj, de ne délután, hanem reggeli első pisiből.
2013. dec. 1. 06:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Reggeli vizeletből 2-3 nap múlva
2013. dec. 1. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!