Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, akik most babát...

Ketteske kérdése:

Lányok, akik most babát terveztek, oltattok?

Figyelt kérdés
Most hogy még nem vagyok terhes, lehet be kellene oltatnom magam, és akkor terhesen nem izgulnék, hogy elkapom-e az influenzát, vagy sem. Meg terhesen nagyobb dilemma is lenne ez az egész. Szerintetek?
2009. dec. 2. 11:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
nem husz évig, drága, olvasd el még egyszer..3hónapig..és csak egy hónap telt el. mindenki szerintem saját maga dönti el, beadatja -e az oltást, a virus ugyis mutálódik...és akkor már nem véd..mindenkinek virusmentes életet kivánok...oltva, nem oltva...
2009. dec. 3. 22:06
 22/25 anonim ***** válasza:

[link]

ezt ajánlom figyelmébe azoknak akik hezitálnak, de mindenki maga dönt!

2009. dec. 4. 08:46
 23/25 anonim ***** válasza:
Egyébként 2 hete azokat pontozták le "valakik", akik oltattak, így pl. engem is. Ilyen az élet, változik.
2009. dec. 4. 15:27
 24/25 anonim ***** válasza:
Hm... érdekes volt a hír a tévében, miszerint olyan srác kapta el a H1N1-et aki előtte oltatta magát! Akkor nem tök mindegy, hogy kapunk-e oltást vagy sem? Ha az van megírva akkor úgyis elkapjuk, ha meg nem akkor meg védettek vagyunk ellene. Ennyivel azt hiszem ezt a vitát talán le is lehet zárni :D
2009. dec. 5. 22:08
 25/25 anonim ***** válasza:
A vitát abszolút le lehet zárni, de a valóság ennél azért kicsit bonyolultabb...
2009. dec. 8. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!