Ezt nem hiszem el, ilyen is van? A barátnőm ma tudta meg, hogy kismama,10 hetes körüli, de a múlt héten múlt el a vérzése! Nem is tervezték gumival védekeznek.
Egyszerű rákszűrésre ment csak el, és kismamaként jött ki. Teljesen lehidalt.
Nemmellékesen mi 3 éve szeretnénk és nem is jön össze. Ez igazságtalan, Ő meg lehet el is fogja vetetni!
Lehetsz! De azért ez ritka! De ha van valami tüneted,akkor csinálhatsz! De azért menstruáció alatt nem a rendes mensit kell érteni. Ilyenkor a vérzés jóval kevesebb, vagy rövidebb ideig tart.
Ha nincs tüneted felesleges tesztelni,mert akkor minden mensi után csinálhatnál egyet!
Lehetséges! Van aki 2-3 hónapig menstruál mialatt terhes.
Azért, mert ő teherbe esett - független attól, hogy tervezték -e és elvetetik-e - ne haragudj rá.
Nem hinném, hogy neked fordított helyzetben jól esne, ha emiatt haragudnál és kiakadnál rá.
Támogasd a döntésébe, elvileg azért vagytok barátnők. Ne pedig a féltékenység legyen benned.
Ennyi erővel, akkor minden nőt utálj a környezetedben, mert terhes vagy gyereke van, mert neked/nektek egyenlőre nem jött össze.
Elhiszem, hogy kivagy bukva és kétségbe vagy esve, hogy netán nem lehet, de akkor se legyél ilyen bunkó (már bocsánat).
Hát elég igazságtalan! Én is tudnék példákat mondani hogy mi házasok vagyunk két éve vártunk a babára, másnak meg csak úgy "becsúszott"! Hát mondtam neki, hogy becsúszott neked valami, azért lettél terhes! És mire szülte meg? A semmire, mert a pasija elhagyta egyedül neveli a gyereket és nem tudja megadni a dolgokat! Ugyhogy tényleg igazságtalan. Nekünk is a második lombik sikerült csak! De rengetegen vannak, akik még több ideje próbálkoznak sikertelenül.
A többinek meg csak úgy "becsúszik"
Igazatok van, igazságtalan az élet, csak tudjátok az is rossz, hogy már az is félve mondja el, aki esetleg tervezte és sikerült. Barátnőméknél két éve nem jön a baba. Nekünk most az első hónapban sikerült. Nem, nem dörgöltem az orra alá, megkérdezte,hogy hogy állunk babaügyileg. Mondtam,hogy 7 hetes vagyok. Először eljátszotta,hogy örül. Pedig nem vártam el, én fordított esetben, sírva is fakadtam volna. Utána meg a hátunk mögött elkezdett mindenfélét mondani.
Nem gondolom,hogy elnézést kellene kérnem, mert akkor szerencsém volt,hogy elsőre összejött. Én azt érzem kicsit igazságtalannak,hogy ezért bántani kell valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!