Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt idegesség mint...

Nemvárt előtt idegesség mint mindig, akkor tuti nincs baba?

Figyelt kérdés
Mensi előtti héten, vagy napon rendszeresen kisebb idegösszeomlást kaptam, hiszti sírás, depi miegymás. MOst viszont nagyon reménykedtem a babában, mert előző hóban volt átjárhatóságim, minden ok, hormonjaimat épp kezelik, az életünk is egész jól halad végre, időben voltunk együtt sokat, stb. Plusz 2 napig olyan gyomorégésem volt, mint soha, totál fáradékony vagyok, meg (igaz nem bő) de krémes fehér folyásom van. viszont a hőm csak 36,7 reggel, igaz ez nekem még sose ment 36,8 fölé.de ez az idegesség, meg enyhe hasszúrka-piszka miatt most nagyon beijedtem, h tuti semmi már megint. még mindig. de akkor egyáltalán megtörténhet vmikor h teherbe esek? vagy ez vmi negatív "vonzástörvény", h annyiszor nem vártam a mensit? De a KONKRÉT KÉRDÉS, hogy van-e itt vkinek tapasztalata teherbeesés elején idegességről? vagy az tuti mensit jelez? köszi előre is a válaszokat, és légyszi a bántó kommentektől most kíméljetek, elég nehéz így is. köszi

#terhesség #gyomorégés #fáradékonyság #mensi előtti idegesség
2014. jan. 16. 13:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
És hozzá tenném, hogy a mellfeszülés csak kb 2-3 napja van
2014. jan. 16. 15:53
 12/41 A kérdező kommentje:
kedves "7es" és hányadik nap teszteltél, mióta tudod, és akkor mikortól volt a gyomorégés és mikortól a mellfeszkó? a cicimmel annyi viszont van, h nem jó érzés hozzáérni, de máshogy mint ált., nem fáj, csak vhogy úgy zavar, kellemetlen. pedig sem nagyobb, sem szokásosan oldalt fájós, semmi. A hasam viszont feszül belül, kaparászik az egérke folyton. izzadok ideges vagyok, pattanás sehol, pedig szokott lenni mindig.aa, de jó lenne.
2014. jan. 16. 16:01
 13/41 anonim ***** válasza:
nem várt napján teszteltem erős pozit, 11 nappal ezelött. a gyomorégés már elötte pár nappal kezdődőtt, a mell feszülés pedig csak 2-3 nappal ezelött, és néha úgy érzem mintha lángolna a mellem..
2014. jan. 16. 16:10
 14/41 A kérdező kommentje:
és megkérdezhetem, h miért teszteltél már aznap mikorra nem vártad? miből sejtetted, h lehet vki? ezek szt volt más jele is? vagy megérezted? vagy csak kíváncsiságból? hány naposak a ciklusaid, mennyi idős vagy? (nekem 25-27 ritkán 28naposak, sztem mert pcom volt=van nem tudom, mindenesetre szedek 1 éve merckformint és most clostit is és 36 vagyok, első baba lenne)
2014. jan. 16. 16:15
 15/41 A kérdező kommentje:
no csak annyi még, h egyrészt reggel 36,8 volt a hőm, mert most elővettem, h kíváncsiságból megmérem, mert úgy éreztem, h hőemelkedésem vagy hőhullámom vagy nem tudom mi van és láttam, h reggel elnéztem. most meg (tudom nem számít a nappali, de azért nekem ez soknak tűnik)37,2 sztetek ha holnapra nem jön meg (mikor kéne) teszteljek már reggel, v fölösleges ilyen korán? van még esetleg vki, akinek volt tapasztalata gyomorégésről, idegességről nemvárt mensi előtt?és mi lett belőle? köszi mindenkinek, aki ír, vszleg meg is bolondulnék, ha ti nem lennétek!
2014. jan. 16. 16:42
 16/41 A kérdező kommentje:
és a 37,2 is 37,3 valójában azóta. a gyomrom meg egy kemény gombócnak érzem, mintha teleettem volna magam féltéglákkal és megint kezd égni a gyomrom. légyszi írjatok még, hátha van itt vki, akinek ismerősek ezek..
2014. jan. 16. 16:50
 17/41 anonim ***** válasza:

Szia "7" vagyok :) Bea és 23 éves

Ez volt az első alkalom, hogy probálkoztunk a párommal, és volt egy olyan érzésem, már a nem várt elött, hogy sikerült. Csak azért teszteltem :) Amit észre vettem magamon, még mensi kimaradása elött, az a gyomorégés volt, a hirtelen "idegbeteg" lettem, ami el is múlt gyorsan, és az hogy nem kivántam a cigit :) azóta nem is cigiztem.

a ciklusom 28 napos, és peteérés elött 1-2 napban voltunk együtt.

Te hogy vagy Kedves Kérdező?

2014. jan. 17. 07:55
 18/41 anonim ***** válasza:

Szerintem tesztelj :) nincs izomláz szerű érzés a hasadban? Nekem az van. A hőd az jó, én is mindig azt érzem, hogy hő emelkedésem van. Lehet baba :) A hasam feszül nagyon most, és fevagyok puffadva, pedig nem is ettem még semmit

Drukkolok neked :)

Bea

2014. jan. 17. 07:59
 19/41 A kérdező kommentje:
kedves Bea, hát én vszleg tök diló vagyok, mert totál elfelejtettem a reggeliből tesztelni, talán azért se, mert mértem az ébredési hőt és csak 36,6 volt, szóval totál biztosra vettem, h akkor semmi nem lehet. Amúgy minden változatlan, mensinek semmi jele, csak a cicim lett mostanra szokásosan érzékeny, gyomorégés enyhült, de van, patik sehol, és este meg reggel elég erősen szúrt a bal oldalon lent. már nagyon nehéz elhinni, h lehet vmi, annyi - tesztem volt. Múltkor viccből mondtam is a patikában mikor kérdezték, h milyen tesztet kérek, h olyat, amin 2 csík van..
2014. jan. 17. 08:53
 20/41 anonim ***** válasza:

Sziasztok, "4" - es vagyok! (Ria) Változatlanul drukkolok, Kedves Kérdező! Láttam én már sok görbét, olyat is, ahol a hő kicsit esett, aztán szépen felment újra, meg olyat is, ahol a fene se gondolta volna, hogy abból baba lesz, és mégis. Ráérsz még a teszttel szerintem.

(Bea, gratulálok :))

Én 23 - ára nem várom, az még messze van... A mai újság, hogy a mellfájdalom - melynek a sok hónapos statisztika alapján ma kéne kezdődnie, de már vagy 2 hete tartott - szinte eltűnt, csak a bimbóim érzékenyek. Viszont reggelre a C - s kosárméretem D - s lett. A párom is észrevette! Csak nézett nagy szemekkel. Ha nem baba, akkor ki kéne találni, mitől van...Remélem, semmi kóros! Egyébként jól vagyok, nyugodt, kicsit túl nyugodt is... Bármikor el tudnék aludni.

2014. jan. 17. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!