Idegesség legyűrése, ha lehet beteg a baba?
Múlthéten a kislányom(22hó) a karjaimba ájult(tónustalan, cianotikus), azonnal kórházba vittem(szerencsére alig pár percre volt a kh kapuja).
Ott elküldtek neurológiára, ahol negatív eegje lett a kicsinek, semmit se találtak nála. Mivel nem volt feji trauma, csak a térdét ütötte meg, amikor elájult, ezért csak effektív aphnoenak diagnosztizálta a neurológus, viszont a kh gyerekorvosa, és a háziorvos epilepsziára gyanakszik(ájulás után azonnali mély alig kelthető alvás, mint "tünet"), és most bennem van a félsz, kb el sem merek mozdulni a gyerekem mellől, mert mi van ha tényleg epilepszia, és épp rohama lesz....
A neurológián akkor foglalkoznak a kicsivel tovább, ha ne adja az ég újra összecsuklik, addig pedig esz az ideg.
Ti mit tennétek, hogyan élnétek?
Én is tudni akarom, de mivel egy eset volt, amire kétféle vélemény van, elintéztek egy vészgyógyszerrel, hogy ha rohamozik a gyerek, akkor SOS ellássam, amíg a mentő kiér.
És eddig nem is hallottam a neurológiáról, nemhogy normális lelkiismeretes orvost tudjak, azt se tudom merre keressek, kit...
Amerikai úti Idegsebészet, gyerekorvostól beutaló, ct-re.
Vagy Bognár László professzor, ő idegsebész, Amerikai úton is rendel, magán úton is(3. kerület)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!