Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők, légyszi...

Görbeszakértők, légyszi nézzetek már rá, hogy volt-e már ovum, vagy ne is reménykedjek? Ciklusaim 34-35 naposak,

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 16. 12:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Jajj, azt akartam írni, hogy az első megemelkedett nap előtti napokban IS volt együtt lét, meg az első napon is.
2014. jan. 17. 13:11
 32/38 A kérdező kommentje:
augusztus óta próbálkozunk, és ez az első hőmérőzős hónapom
2014. jan. 17. 17:28
 33/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi már több mint egy éve folyamatosan próbálkozunk, és előtte egy kis szünetet leszámítva szintén fél évig próbálkoztunk... Szurkolok, hogy összejöjjön!

Kedves 3-as! Ugye szerinted is jól húzta be nekem az ovut?

[link]

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a mérés ideje a fontosabb, vagy az alvás mennyisége a mérés előtt? Mármint, hogy mindig ugyanakkor, vagy lehet 1-2 óra eltérés, ha ugyanannyit alszom, mint mindig?

Csak mert ma 2 órával később keltem, mint szoktam, de ugyanúgy 7 órát aludtam, és nem tudom eldönteni, hogy még mindig csak 36.9en állnék-e ha időben mérem (annyira mélyen aludtam, hogy nem ébredtem fel az ébresztőórára :))

2014. jan. 18. 12:57
 34/38 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Hogy jól húzta-e be a gép, azt azért nem lehet megmondani, mert a ciklus első felében kihagytál pár napot, de sok csúszás nem lehet benne.

A mérés szabályai: alapvetően minden nap azonos időben kell mérni, én magam azt tapasztaltam, hogy fél óra eltérés még nem hoz változást, de ez egyénileg eltérő lehet, tehát úgy tudod kipróbálni, ha mindig beállítod az órát és többször is megméred egy nap úgy, hogy közben csak visszafekszel.

Azt is ki lehet próbálni, hogy megméred ébredéskor, kimész pisilni és vissza, majd újra méred, mert van, akinél ez is emelkedést hoz és van akinél nem. NEm működünk egyformán.

Alap szabály, hogy éjszaka minimum 6 óra alvásnak meg kell lennie, és ebből az utolsó három órában már nem szabad kikelni az ágyból a mérés előtt.

Nincs baj akkor sem, ha ez nem sikerül, csak olyankor számításba kell venni, hogy "tévesen megemelkedett" lehet az aznapi hő, és ez megváltoztatja a kiértékelést.

Azt gondolom, hogy ha valaki babaprojekt céljából hőmérőzik, akkor nagyon nagy hibát nem lehet ejteni, mert ugye épp a baba a cél, tehát együttlét bármikor lehetséges.

(Mi fogamzásszabályozásra használjuk, így amikor nem tervezünk babát, akkor nagyon oda kell figyelni, és ha bizonytalanok vagyunk a termékenységet illetően, akkor más kiegészítő módszert is kell alkalmazni)

2014. jan. 18. 21:41
 35/38 anonim ***** válasza:
Hogy alakult tovább?
2014. jan. 20. 08:51
 36/38 A kérdező kommentje:

[link]

sajnos ez a hónapom megint kuka :( nagyon elvagyok keseredve...

2014. jan. 20. 09:52
 37/38 anonim ***** válasza:

Azért még nem biztos hogy "veszve van".

Újra fel kell venni a kisebb hat értéket, a vízszintes vonalat máshová tenni. A szervezeted próbálkozik, mivel lépcsőzetesen, de emelkedik a hőd. Most megint a holnap-holnaputánitól függ, hogy megvolt-e az ovud., és csak kitolódott.

2014. jan. 20. 15:29
 38/38 A kérdező kommentje:

[link]

most így állok, szerintetek?

2014. jan. 22. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!