Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők, légyszi...

Görbeszakértők, légyszi nézzetek már rá, hogy volt-e már ovum, vagy ne is reménykedjek? Ciklusaim 34-35 naposak,

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 16. 12:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
szerintem túlbonyolítod....én úgy gondolom ez tök egyszerű ovulációig általában egyforma értéket mérünk, egy két tized fokos eltéréssel,szerintem nem ovu előtt, hanem ovu után emelkedik a hő....mivel a hő emelkedését a progeszteron hormon okozza....az meg csak ovu után termelődik, miután a sárgatest átalakul....tehát az első megemelkedett hő, amit három napig megemelkedett hő követ ....na akkor volt ovuláció...egyébként én ovu tesztezek is....nálam így volt....de te nagyon túl bonyolítod hidd el.....
2014. jan. 17. 07:41
 22/38 A kérdező kommentje:
köszönöm csajok, tájékoztatlak majd benneteket,hogy mi történt :)
2014. jan. 17. 07:45
 23/38 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várom és remélhetőleg baba lesz belőle....:)
2014. jan. 17. 07:49
 24/38 anonim ***** válasza:

1-3-13 vagyok.

Köszi 19, hogy belinkelted, vicces volt visszaolvasni, az is tőlem származik... :)

Bocsánat, lehet hogy tényleg agresszív voltam (inkább agresszív, cinikus az nem), de tény hogy felbosszantott az 4-5 hozzászóláson át linkelt mindenféle, ami ne haragudj, de tényleg nem kapcsolódik Kérdező dolgaihoz.

Bántani nem akartalak, és tudom, hogy Te is jó szándékkal csinálod, de hidd el, hogy engem sem vezérel más, és írtál egy olyat, ami abban a formában nem stimmel, ezt igyekeztem kiigazítani, és mellette "beszóltam", ha úgy vesszük, úgyhogy ezért bocsánatot kérek!

Kedves Kérdező, ez most jól alakul, a holnapi érték dönti el, hogy megvolt-e tényleg, a vonal pedig egyel előbbre van tolódva.

2014. jan. 17. 11:40
 25/38 anonim ***** válasza:

Off:

Kedves utolsó! Hát akkor végre, nagyon köszönöm, mert rengeteget segítettél nekem ezzel az elmúlt időkben. Soha ilyen jól összeszedett leírást nem láttam, próbáltam utánajárni, de annyi hülyeséget írnak itt a neten...

Volt, hogy máshova is belinkeltem, de mindig odaírtam, hogy nem tőlem származik. Utólagos engedelmeddel :)

2014. jan. 17. 12:00
 26/38 anonim ***** válasza:

Örülök, ha hasznát vetted.

Igazából én is csak megtanultam, szóval tőlem sem "származik". :)

Nyugodtan terjeszd.

Nem is tudom mikori, mert számomra teljesen feledésbe merült.

2014. jan. 17. 12:14
 27/38 anonim ***** válasza:

Egyébként még annyival ki kellene egészíteni a második kivétel szabályt, hogy olyan eset is lehetséges, hogy az első két nap magas, a harmadik a viszont a vonalra vagy az alá esik, olyankor a negyedik napi értéknek ismét 0,2 tizeddel a vonal fölött kell lennie. Ez elég ritka, de ilyen is van.

Ha meg nincsenek meg a kritériumok, akkor újra figyelni kell az "első megemelkedett hőt", mert van, hogy kitolódik a peteérés a ciklus végére.

2014. jan. 17. 12:20
 28/38 A kérdező kommentje:
akkor összegezzétek légyszi :) van esélyem a babára? jó helyre húzta a ciklus.hu?
2014. jan. 17. 12:24
 29/38 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy megvolt-e a pé, a holnapi hődből derül ki. Hogy van-e esélyed a babára, azt nem tudom, de szorítok Neked! :)
2014. jan. 17. 12:33
 30/38 anonim ***** válasza:

Igen, holnapi értékből derül ki biztosra, hogy megvolt-e az ovu. ha 36,7 vagy afeletti értéket mérsz, akkor igen, ha nem, akkor sajnos nem.

Együttlét volt az első megemelkedett hő előtti napokban, tehát esély van a babára, de természetesen semmi sem biztos.

Mióta próbálkoztok amúgy és mióta hőmérőzöl?

2014. jan. 17. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!